Vacanța pe iaht în pandemie

Dacă te gândești să-ți rezervi o vacanță pe iaht află că vei fi în perfectă siguranță. Luăm toate măsurile împotrivă răspândirii virusului Covid-19. Grupul care urcă pe o barcă e restrâns la maximum 8 persoane plus skipper. Toți cei aflați la bord fac la începutul sejurului dovada că au un certificat verde valabil.

Pasagerii iahtului au la dispoziție dezinfectant, așternuturi și seturi de prosoape curate. Timpul e petrecut în vacanța pe barcă în mare parte afară, în aer liber, iar atunci când se retrag cuplurile au camera lor rezervată doar pentru ei. La opririle în porturi facem plimbări în aer liber și luăm masa la taverne aerisite. Turiștii aleg dacă iau parte la ele sau nu. Avem atâtea locuri și peisaje superbe de văzut încât nu ne înghesuim la obiectivele turistice unde vin în vacanță majoritatea turiștilor.

Spre deosebire de un sejur pe care-l petreci într-un hotel în care sunt cazați mult mai mulți turiști șansele să iei virusul pe barcă sunt minime. Acostăm în golfuri libere, înotăm și stăm la soare pe plaje pustii, sălbatice unde alți turiști pot ajunge doar cu o ambarcațiune.

Faptul că suntem mereu în mișcare ne asigură posibilitatea să fim oricând în apropierea unor clinici medicale la care putem apela în cazul în care ar fi nevoie de asistență medicală. Dar suntem convinși că vacanța pe iahturile noastre e mai sigură decât oricare altă vacanță în care ai mers!

Hai alături de noi într-o super vacanță!

Oferte

Sardinia & Corsica | Sail OnSea

Practică skipperi | Grecia

Catamarans Cup

Catamarans Cup

Sea Breeze Archipelago

Sea Breeze Archipelago

Antipaxos | Sail OnSea

Insulele Ionice de Nord

Continuați rezervarea