Ce iei cu tine în bagaj pe barcă?

Ce iei cu tine în bagaj pe barcă? Este o întrebare pe care mulți clienți o adresează echipei Sail OnSea.

Trebuie să știi că…

Greutatea bagajului tău nu e limitată atunci când mergi într-o vacanță pe iaht. Pentru a te organiza mai bine în cameră e totuși recomandat să iei cu tine doar ce știi că ai nevoie.

Pe lângă bagajul clasic de plajă (pălărie/șapcă, ochelari de soare, costum de baie, prosop de plajă, șlapi, crema cu protecție solară, haine lejere de vară), ia cu tine și un set de haine mai groase, seara o petrecem pe vas și poate fi răcoare. O geacă subțire impermeabila e binevenită atunci când bate vântul, de exemplu.

Alege hainele de vară în culori cât mai deschise pentru că vei petrece timp mai mult sub soare decât în oricare altă vacanță în care ai mai mers.

Geanta în care iți iei cu tine bagajul ar fi bine să fie din material moale (nu troller) și să se plieze, spațiul din camere e totuși limitat. Prosoape de baie și așternuturi vei găsi proaspăt schimbate în fiecare cameră de pe iaht.

Ia cu tine și o pereche de încălțări comode sau încălțări recomandate pentru înotul în ape stâncoase. Poți lua cu tine un colac, ochelari de snorkel sau de înot, vei avea cu siguranță unde să-i folosești. O carte sau muzica preferată pot umple cu succes momentele de respiro. Iahtul vine dotat cu toată vesela necesară preparării și servirii fiecărei mese.

Nu uita!

Actele de călătorie și aparatul foto – vei vrea să le arăți celor de acasă fotografii cât mai reușite ale locurilor minunate pe care le vezi. În porturile în care acostăm poți găsi orice îți lipsește din bagaj, așa că nu uita banii de cheltuială!

Hai alături de noi într-o super vacanță!

Oferte

Sardinia & Corsica | Sail OnSea

Practică skipperi | Grecia

Catamarans Cup

Catamarans Cup

Sea Breeze Archipelago

Sea Breeze Archipelago

Antipaxos | Sail OnSea

Insulele Ionice de Nord

Continuați rezervarea