Despre noi

și pasiunea pentru vacanțele pe iaht

„Cum ar fi să închiriem un catamaran și să petrecem 7 zile printre superbele insule grecești?!“ 

Dan
Un pic din...

povestea noastră,

„Cum ar fi să închiriem un catamaran și să petrecem 7 zile printre superbele insule grecești?!“ – aceasta a fost ideea care a stat la începutul drumului nostru către Sail OnSea!

Am început cu această idee de a încerca o vacanță pe yacht, însă niciunul dintre noi nu avusese o astfel de experiență, iar permis de navigație nici atât. Nu am stat prea mult pe gânduri, ne-am adunat un grup de prieteni și am închiriat un catamaran în Lefkada, iar doi dintre noi ne-am înscris la o școală și ulterior am devenit skipperi. Prima noastră ieșire pe mare ne-a fascinat, ne-am îndrăgostit la propriu de golfurile cu ape turcoaz înconjurate de stânci, de locurile pitorești și nu în ultimul rând de liniștea pe care o oferă o astfel de vacanță.

Au urmat alți ani, în care s-au adunat tot mai mulți prieteni și prieteni ai prietenilor, cu toții entuziaști și dornici de a reveni alături de noi.

De aici ne-a venit ideea de a crea vacanțe pe yacht pentru oameni pasionați de viață, de natură și libertate și astfel a luat naștere Sail OnSea.

Cu timpul, echipa Sail OnSea a devenit mai numeroasă! Avem alături skipperi cu experiență, instructor de navigație, instructor de scufundări, fotograf, oameni pasionați care sunt gata să îți ofere o vacanță fabuloasă.

Hai și tu alături de noi!

OnSea Yachting

Companie: OnSea Yachting SRL

Cod unic de înregistrare: 47519099

Număr de înmatriculare: J03/227/2023

Sediul Social: Str. Emil Racoviță 37B, Pitești, Argeș, România

 

Director
Manager vânzări
Manager marketing
Manager financiar
Skipper
Skipper
Skipper & fotograf
Skipper

Continuați rezervarea