Politica de confidențialitate & cookies

Politica de confidențialitate

Despre noi

ONSEA YACHTING SRL („Sail OnSea”), o companie înregistrată în România. Numărul de înregistrare al companiei noastre este J03/227/2023 și avem sediul social în Strada Emil Racoviță 37B, municipiul Pitești, județul Argeș.

Informații generale despre politica de confidențialitate

De ce avem nevoie de datele dumneavoastră

Utilizăm datele dvs. pentru a ne îndeplini activitatea, fie că doriți să beneficiați de serviciile noastre de organizare de vacanțe împreună cu apropiații dvs., sau sunteți un partener de afaceri sau furnizor de servicii al nostru, sau interacționați cu noi în orice mod.

Când intrați în contact cu noi, indiferent de motiv, ne transmiteți informații din propria Dvs. inițiativă. În funcție de ceea ce vă trebuie, vă vom putea solicita alte informații pentru a vă putea organiza vacanțele pe care le doriți, de exemplu, pentru a răspunde solicitărilor Dvs. sau pentru a ne asigura că respectăm cerințele legale care ne sunt aplicabile în activitatea noastră. Dacă nu ne puneți la dispoziție datele pe care vi le solicităm, este posibil să nu vă putem furniza serviciile pe care le doriți. 

Angajamentul nostru de protecție a confidențialității datelor dumneavoastră

Respectăm și protejăm confidențialitatea dumneavoastră și a informațiilor pe care ni le furnizați în legătură cu dumneavoastră, aceasta integrându-se în valorile și principiile noastre de funcționare.

Ne angajăm să utilizăm datele și informațiile pe care ni le puneți la dispoziție de bună credință și în conformitate cu cerințele legislației și cu standarde înalte aplicabile activității noastre. Suntem pe deplin conștienți de semnificația datelor și informațiilor primite pentru dumneavoastră și prin atenția pe care o acordăm acestora, pe lângă serviciile pe care le oferim, câștigăm și păstrăm încrederea dumneavoastră.  

Calitatea noastră potrivit legislației de protecția datelor

Atunci când interacționăm cu dumneavoastră, avem calitatea de operator de date, adică decidem cum sunt utilizate datele dumneavoastră. Această Politică de Confidențialitate se referă doar la activitățile noastre ca operator de date. Nu avem calitate de persoană împuternicită pentru alte companii, dar, dacă se va întâmpla în viitor, ne vom asigura că vă punem la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie pentru a înțelege ce se întâmplă cu informațiile pe care ni le puneți la dispoziție.

Cui se adresează această Politică de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate se adresează clienților și reprezentanților partenerilor noștri de afaceri, precum și persoanelor care ne contactează telefonic, prin website-ul nostru sau prin paginile noastre de rețele sociale sau ne vizitează la sediu sau pe website-ul nostru, precum și altor persoane cu care interacționăm în activitatea noastră.  

Dacă vă regăsiți în categoriile de persoane menționate mai jos, acest lucru înseamnă că utilizăm datele Dvs. în activitatea noastră. În acest caz, veți regăsi în această Politică de Confidențialitate toate informațiile de care aveți nevoie ca să înțelegeți cum utilizăm datele Dvs. cu caracter personal. Dacă aveți orice nelămuriri sau doriți să primiți informații suplimentare legate de cum utilizăm datele și informațiile Dvs., vă rugăm să luați legătura cu noi la hello@sailonsea.com.

Oferim cu plăcere serviciile noastre persoanelor sub 18 ani, însă doar dacă acestea sunt însoțite de adulți responsabili pentru ele. Atunci când pregătim ofertele noastre și discutăm aspectele contractuale ale furnizării serviciilor noastre, vom ține legătura doar cu persoane adulte.

Ce înseamnă datele cu caracter personal pe care le utilizăm

Datele cu caracter personal pe care le utilizăm în activitatea noastră sunt, pe scurt, orice informații care se referă la dumneavoastră ca persoană fizică, cu ajutorul cărora puteți fi identificat. Datele cu caracter personal constau în informații obișnuite despre dumneavoastră (de ex., numele sau adresa unei persoane), precum și în informații de natură sensibilă referitoare la o persoană, care necesită o anumită atenție atunci când sunt utilizate, de ex., informațiile privind starea sănătății Dvs.  

Utilizăm diferite tipuri de date cu caracter personal ale dumneavoastră, în funcție de relația noastră și de ceea ce avem de făcut. Aceste date includ date de identificare, date de contact, date financiare și de tranzacții, date privind vacanțele și relațiile Dvs. personale, imagini și înregistrări video cu dumneavoastră, date tehnice și de identificare electronică, datele profilelor Dvs. de rețele sociale, date de utilizare a website-ului nostru sau date de marketing și de comunicare.

În schimb, nu sunt date cu caracter personal informațiile generale, care nu fac legătura cu o persoană anume.

Cum utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal

În general, căutăm să ne efectuăm activitatea folosind cât mai puține informații care se referă la dumneavoastră. Aceasta înseamnă, de exemplu, că vă vom cere doar acele informații pe care le considerăm necesare pentru a putea organiza vacanțele pe care vi le doriți.

Utilizăm datele Dvs. cu caracter personal numai dacă avem o justificare conformă cu legislația de protecția datelor. Pentru activitatea noastră, acestea sunt acordul Dvs., executarea unui contract încheiat cu Dvs. sau interesele noastre legitime, de ex., cele de a ne efectua activitatea, sau în fine obligațiile noastre legale.

Utilizarea de date cu caracter personal poartă denumirea de prelucrare de date în legislația de protecția datelor. Activitățile de prelucrare de date sunt diferite și includ, de ex., obținerea datelor și informațiilor de la dumneavoastră sau de la alte persoane. Odată primite datele, le înregistrăm în sistemele noastre în mod structurat, pe criterii care ne ajută să le utilizăm. Dacă ne trimiteți modificări ale datelor, le înregistrăm pe cele noi și le ștergem pe cele vechi, de cele mai multe ori. Activitățile noastre în care folosim informațiile Dvs. mai presupun accesarea bazelor noastre de date și, în unele cazuri, transmiterea datelor Dvs. către terți care ne acordă suport pentru activitatea noastră. 

Folosim datele dumneavoastră de contact pentru comunicarea cu Dvs., în general. Comunicarea noastră include discuții telefonice și schimbul de corespondență electronică, inclusiv prin formularul de contact din website-ul nostru sau prin paginile noastre de rețele sociale. Toată corespondența electronică pe care ne-o transmiteți folosind adresele noastre email sau formularul de contact din website-ul nostru este direcționată în conturi email de pe domeniul sailonsea.com, la care are acces doar personalul nostru.

Este parte a serviciilor noastre să ne înțelegem clienții pentru a le oferi cele mai bune servicii. Pentru acest motiv, vă solicităm informații personale privind nevoile, preferințele și așteptările Dvs., împreună cu alte informații personale (vârstă, ocupație, experiență, etc.). Nu transmitem aceste informații altor persoane, pentru că înțelegem că ele sunt foarte intime.

Când suntem în legătură cu Dvs. în calitatea Dvs. profesională, vom folosi doar datele Dvs. profesionale pentru menținerea de raporturi profesionale cu Dvs. sau cu angajatorul Dvs., precum și pentru facturarea serviciilor noastre sau pentru diverse tranzacții.

Cu acordul Dvs., vom publica unele informații care se referă la dumneavoastră, de ex., imagini cu Dvs., sau cu persoane pe care le reprezentați (de ex., copiii Dvs.), din timpul unei vacanțe organizate de noi. Prin publicare avem în vedere, în principal, încărcarea de imagini și clipuri video în care apăreți Dvs. pe website-ul nostru sau pe paginile noastre de rețele sociale.

Mai putem folosi datele Dvs. pentru scopuri de marketing; aceasta presupune că vă contactăm dacă ni se pare că puteți fi interesat de ceva ce vă putem oferi, de obicei dacă ne-ați dat acordul în acest sens și oferind posibilitatea de a nu mai primi comunicările noastre.

De obicei, folosim datele pe care ni le puneți la dispoziție. Când accesați website-ul nostru sau paginile noastre de rețele sociale, ne puteți scrie folosind formularele de contact sau mesageriile rețelelor sociale, sau ne puteți contacta folosind numerele noastre de telefon. Dumneavoastră alegeți ce date și informații ne puneți la dispoziție în acest fel. Există însă și situații în care colectăm automat informații care vă privesc. Astfel, website-ul și paginile noastre de rețele sociale rețin anumite informații de identificare electronică despre Dvs. și vizita pe care ne-o faceți, cum ar fi adresa IP și echipamentul pe care le folosiți, prin simplul fapt al accesării website-ului sau paginilor noastre de rețele sociale.

E important ca datele și informațiile pe care ni le puneți la dispoziție să fie reale și curente. Dacă observați, în comunicările noastre, că unele date și informații care se referă la Dvs. sau la alte persoane ale căror date ni le transmiteți nu sunt la zi, vă rugăm să corectați acele date și informații. Este posibil să nu putem furniza anumite servicii dacă datele de care dispunem nu sunt corecte și la zi. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru orice pierdere, întârziere sau în general lipsă sau nefurnizare de servicii care rezultă din transmiterea de date și informații incorecte pe care ni le transmiteți.  

Personalul nostru are acces la datele și informațiile Dvs. doar pentru îndeplinirea activității noastre și numai când este necesar. Angajații și colaboratorii noștri s-au angajat să respecte deplina confidențialitate a datelor și informațiilor Dvs. Când acordăm acces la datele și informațiile Dvs. unor furnizori de servicii, o facem sub condiția păstrării confidențialității de către aceștia.

Păstrăm datele și informațiile Dvs. pentru atât timp cât ne sunt necesare, potrivit cerințelor legale aplicabile. Dacă ne transmiteți documente și informații pe care nu le solicităm sau pe care nu le folosim (de ex., pentru că solicitarea Dvs. vizează servicii pe care nu le oferim), vom șterge acele date și informații imediat ce clarificăm că nu le putem folosi, inclusiv la solicitarea Dvs. 

Nu efectuăm operațiuni în care să luăm decizii în mod automat în legătură cu dumneavoastră. Cu toate acestea, însă, atunci când interacționați cu website-ul nostru, preluăm unele informații care se referă la dumneavoastră și echipamentul pe care îl folosiți, care sunt folosite în procese automate de asigurare a securității website-ului, de exemplu. Puteți afla mai multe despre aceste procese din această Politică de Confidențialitate sau din Politica noastră de Cookies disponibilă pe siteul nostru.

Obiectivele acestei Politici de Confidențialitate

 Veți regăsi mai jos, în acest document, informațiile cerute de legislația aplicabilă cu privire la cum utilizăm datele Dvs. cu caracter personal. Am detaliat scopurile și temeiurile de prelucrare a datelor, precum și durata pentru care avem nevoie de datele Dvs. sau persoanele care ar putea primi datele Dvs. de la noi, în ce situații și pentru ce motive. În această Politică de Confidențialitate veți găsi de asemenea informații despre drepturile Dvs., potrivit legii, în legătură cu felul în care utilizăm datele Dvs.

Această Politică de Confidențialitate este întocmită în baza legislației privind protecția datelor.

Această Politică de Confidențialitate se completează cu Politica noastră de Cookies și cu oricare alte formulare, informări sau documente, în general, aplicabile în relația dintre noi. Politica de Confidențialitate va avea prioritate față de documentele contractuale aplicabile între noi și Dvs. în legătură cu aspectele de protecția datelor, cu excepția cazului în care se prevede altfel în acestea.

Când și de ce folosim datele dvs. cu caracter personal

Dacă sunteți un client sau beneficiar al serviciilor noastre  

Utilizăm datele și informațiile clienților noștri pentru scopurile descrise mai jos :

Scopul prelucrării

Temeiuri juridice

Categorii de date pe care le utilizăm

Destinatari ai datelor Dvs.

Pregătirea de oferte personalizate pentru Dvs., solicitarea de informații personale, stabilirea compatibilității de grup și a caracteristicilor ofertelor noastre, comunicarea ofertelor

 

Consimțământul Dvs. 

 

Interesele noastre legitime de a organiza vacanțe reușite pentru Dvs.

Date de identificare

Date de contact

Informații personale (data nașterii, nevoi, preferințe, obiceiuri, așteptări, ocupație, informații privind cardurile de fidelitate la anumiți furnizori (companii aeriene, hoteluri), etc.)

Date de sănătate (alergii, stare de sănătate) 

Cetățenie, reședință, informații privind statutul de imigrant

 

Gestionarea relației noastre contractuale, asistența înainte și în cursul vacanței Dvs.

Executarea contractului de servicii dintre noi și Dvs.

Date de identificare

Date de contact (inclusiv date de contact de urgență)

Copii ale actelor de identitate (carte de identitate, pașaport)

Numere naționale de identificare

Date privind terțe persoane

Naționalitate

Autorități publice

Furnizorii noștri de servicii ((hoteluri, companii aeriene, agenții de turism, agenții de închiriere de mașini, companii care efectuează transferuri, etc.)

 

Promovarea vacanțelor și serviciilor noastre

Consimțământul Dvs.

Imagini, înregistrări video

Date de identificare

Rețele sociale

Furnizori de servicii de marketing și comunicare (website-uri, media, Google Ads)

 

Organizarea deplasărilor cu ambarcațiuni (întocmirea și transmiterea crew list-ului), a zborurilor și cazărilor

Executarea contractului de servicii dintre noi și Dvs.

 

Obligații legale 

Date de identificare

Copii ale actelor de identitate

Numere naționale de identificare

Date de sănătate (teste Covid-19, informații privind starea de vaccinare, certificate de vaccinare)

Furnizori de servicii (hoteluri, companii aeriene, agenții de turism)

Autorități publice (de ex., de poliție, de frontieră, portuare, etc.)

 

Asigurarea siguranței și securității Dvs. conform procedurilor noastre de siguranță și securitate

Executarea contractului de servicii dintre noi și Dvs.

 

Interesele noastre legitime de a ne asigura că vă bucurați de vacanța dorită în siguranță

 

Consimțământul Dvs.

 

Date de identificare

Semnătură

Date de sănătate (starea Dvs. de sănătate generală)

Informații privind experiența Dvs. 

Furnizori de servicii

Facturarea serviciilor noastre

Executarea contractului de servicii dintre noi și Dvs.

Date de identificare

Date financiare (cod IBAN, bancă, date privind cardul bancar)

Numere naționale de identificare

 

Bănci, procesatori de servicii de plată

Autorități publice

Transmiterea de vești și comunicări (newsletter)

Consimțământul Dvs. 

Date de contact (nume, adresă email, telefon)

 

Efectuarea de sondaje și solicitarea de feedback privind serviciile noastre

Consimțământul Dvs.

Date de contact

Date de identificare

Informații pe care le includeți Dvs. în răspunsurile și feedback-ul pe care ni le transmiteți

 

Furnizori de servicii informatice/ online (de ex., Google)

Analize statistice interne

Interesele noastre legitime de a stabili, de ex., care este publicul țintă al serviciilor noastre, de unde ați aflat de serviciile noastre

Date generale (vârstă, sex, ocupație, etc.)

Furnizori de servicii (de ex., Google)

 

Dacă sunteți reprezentant sau angajat al partenerilor și furnizorilor noștri de servicii

Utilizăm datele și informațiile care se referă la Dvs., în calitate de reprezentanți ai partenerilor noștri de afaceri persoană juridică (inclusiv furnizorii noștri de servicii), pentru scopurile descrise mai jos:

Scopul prelucrării

Temeiuri juridice

Categorii de date pe care le utilizăm

Destinatari ai datelor Dvs.

Utilizarea datelor reprezentanților partenerilor noștri pentru încheierea și îndeplinirea contractelor noastre cu aceștia din urmă, transmiterea de comenzi, emiterea de facturi

Interesele noastre legitime de a încheia și executa contractele cu partenerii noștri persoane juridice

Date de identificare profesională (nume, funcție, poziție, telefon, adrese profesionale, titluri)

Semnătură

Date de identificare

Furnizori de servicii de plată

Furnizori de servicii contabile

Autorități publice

Comunicarea cu partenerii noștri de afaceri

Interesele noastre legitime de a comunica cu partenerii noștri persoane juridice 

Date de identificare profesională

 

Dacă sunteți un partener de afaceri sau furnizor de servicii persoană fizică al nostru

Utilizăm datele Dvs., în calitate de partener sau furnizor de servicii al nostru, inclusiv (fără limitare) personalul de pe ambarcațiunile pe care le folosim pentru vacanțele pe care le organizăm, pentru următoarele scopuri:

Scopul prelucrării

Temeiuri juridice

Categorii de date pe care le utilizăm

Destinatari ai datelor Dvs.

Utilizarea datelor partenerilor și furnizorilor noștri persoane fizice pentru încheierea și îndeplinirea contractelor noastre cu aceștia

Încheierea și executarea contractelor noastre cu partenerii sau furnizorii noștri persoane fizice

Date de identificare

Date de identificare profesională

Semnătură

Numere naționale de identificare

Date de facturare

Date de identificare financiară

Furnizori de servicii de plată

Furnizori de servicii contabile

Autorități publice

Comunicarea cu partenerii si furnizorii noștri, soluționarea solicitărilor Dvs.

Interesele noastre legitime de a comunica cu partenerii și furnizorii noștri persoane fizice și de a soluționa solicitările Dvs.

Consimțământul Dvs.

Executarea contractului cu Dvs. 

Date de identificare

Date de contact

Date de identificare profesională

 

Dacă utilizați website-ul nostru și paginile noastre de rețele sociale

Când vizitați website-ul nostru sau paginile noastre de rețele sociale, utilizăm date și informații care se referă la Dvs. pentru scopurile descrise mai jos :

Scopul prelucrării

Temeiuri juridice

Categorii de date pe care le utilizăm

Destinatari ai datelor Dvs.

Asigurarea bunei funcționări a website-ului nostru, îmbunătățirea conținutului acestuia, prevenirea și tratamentul erorilor de funcționare a website-ului, asigurarea securității acestuia (inclusiv pentru păstrarea de fișiere jurnal privind accesul website-ului nostru)

Interesele noastre legitime de a asigura buna funcționare și securitate a website-ului nostru (de ex., prin cookies necesare/ esențiale), precum și de a îmbunătăți experiența de utilizare a website-ului nostru

 

Consimțământul Dvs. pentru utilizarea anumitor cookies și tehnologii similare

Date de identificare electronică (adrese IP ale dispozitivelor utilizate pentru accesarea website-ului nostru, data și ora accesării website-ului, echipamentul folosit de Dvs. pentru accesarea website-ului (inclusiv informații despre sistemul de operare folosit), browser-ul folosit pentru accesarea website-ului, istoricul vizitelor, data și ora vizitelor, informații despre locul unde vă aflați când accesați website-ul nostru, informații despre fișierele/ informațiile accesate, tipul și cantitatea datelor transferate, informații despre website-urile din care este accesat website-ul nostru)

 

Furnizori de servicii informatice și de securitate

Comunicarea cu Dvs. prin formularul de contact din website-ul nostru, serviciul de mesagerie de pe website-ul nostru și prin paginile noastre de rețele sociale

Interesele noastre legitime de a comunica cu posibili clienți sau reprezentanți ai acestora

 

Pregătirea încheierii și executarea contractului de servicii dintre noi și Dvs.

 

Consimțământul Dvs. pentru utilizarea cookies ale serviciului de mesagerie

 

Date de identificare

Date de contact

Alte informații pe care ni le transmiteți prin formularul de contact din website-ul nostru

Furnizorii noștri de servicii de comunicații electronice (de ex., Facebook Messenger)

Analiza comportamentului Dvs. pe website-ul nostru prin cookies, în general  

Consimțământul dvs. 

Date de identificare electronică

Informații privind acțiunile Dvs. pe website-ul nostru

 

Furnizori de servicii informatice (de ex., Google)

Asigurarea prezenței noastre pe rețelele sociale și comunicarea cu Dvs. prin acestea

Consimțământul Dvs. cât privește informarea Dvs. cu privire la ofertele, serviciile și activitățile noastre și postarea de fotografii, înregistrări video sau referiri la Dvs.

 

Interesul nostru legitim de a interacționa cu utilizatorii paginilor noastre de rețele sociale și de a avea acces la date statistice despre utilizarea paginilor noastre

 

Efectuarea de pași premergători încheierii unui contract și/sau executarea unui contract

Date de profil de utilizator de rețele sociale (nume, preferințe, alte date de profil de rețele sociale ale utilizatorilor)

 

Imagini, înregistrări video

 

Alte date incluse în comentarii și solicitări 

 

Date privind interacțiunea noastră pe rețelele sociale 

Include Operatorii rețelelor sociale, utilizatorii rețelelor sociale 

Identificarea site-urilor și platformelor din care ați fost direcționat către website-ul nostru

Interesele noastre legitime de a stabili ce canale de promovare pe care le folosim funcționează, respectiv de a ne onora obligațiile contractuale față de acestea

 

Consimțământul Dvs. pentru utilizarea anumitor cookies

 

Date de identificare electronică

Informații privind site-urile și platformele din care accesați website-ul nostru

Proprietari de website-uri (către care transmitem doar date anonime)

Furnizori de servicii informatice

Furnizarea de reclame și publicitate pentru serviciile noastre personalizate pentru Dvs. (pe website-ul nostru și pe alte website-uri)

Consimțământul Dvs. la accesarea website-ului nostru

Date de identificare electronică

Date de trafic pe website-ul nostru și pe alte website-uri pe care le vizitați

 

Furnizori de servicii informatice (de ex., Google Ads)

Gestionarea cookies și conținutului din website-ul nostru

Interesele noastre legitime de a oferi un conținut sigur și util prin website-ul nostru 

 

Consimțământul Dvs. 

 

Date de identificare electronică

Informații privind acțiunile Dvs. pe website-ul nostru

Furnizori de servicii de gestionare a cookies

Accesul la și utilizarea serviciilor terțe disponibile pe website-ul nostru (YouTube, rețele sociale) și a conturilor noastre de rețele sociale 

Consimțământul Dvs.

 

Interesele noastre legitime de a oferi un conținut sigur și util pe website-ul nostru, respectiv de a interacționa cu utilizatorii noștri prin rețele sociale

Date de identificare electronică

Informații privind acțiunile Dvs. pe website-ul nostru

Informații pe care ni le transmiteți când interacționați cu noi prin website-ul sau paginile noastre de rețele sociale

Furnizori de servicii informatice (de ex., Google, YouTube, Facebook, Instagram, Linked’IN, Whats’App)

Veți putea găsi mai multe detalii despre cum utilizăm datele privind traficul pe website-ul nostru, inclusiv în ce privește păstrarea și utilizarea datelor Dvs., în Politica de Cookies a website-ului nostru.

Dacă reprezentați o autoritate publică

Este posibil să folosim date și informații care se referă la Dvs. pentru scopurile următoare:

Scopul prelucrării

Temeiuri juridice

Categorii de date pe care le utilizăm

Destinatari ai datelor Dvs.

Îndeplinirea obligațiilor noastre legale, în general (de ex., răspunsul la solicitările autorităților, ținerea de registre cerute de lege, etc.)

Îndeplinirea obligațiilor noastre legale

Date de identificare profesională

 

Furnizorii noștri de servicii

Dacă sunteți în oricare dintre categoriile de mai sus, precum și în oricare alte situații în care interacționați cu noi

Când utilizați serviciile noastre, vom folosi date și informații care se referă la Dvs. și pentru scopurile descrise mai jos:

Scopul prelucrării

Temeiuri juridice

Categorii de date pe care le utilizăm

Destinatari ai datelor Dvs.

Arhivarea documentelor generate în activitatea noastră

Obligațiile noastre legale de arhivare de documente

 

Toate datele pe care ni le furnizați când intrăm într-o relație contractuală

Autorități publice

Administrare internă, contabilitate și gestionarea aspectelor financiare

Obligațiile noastre legale

Date privind relația noastră contractuală (de ex., date de facturare)

 

Autorități publice

Conformarea cu obligațiile noastre legale de a transmite date și informații autorităților publice

Obligațiile noastre legale de a răspunde solicitărilor autorităților

Datele și informațiile Dvs. pe care le deținem ca urmare a relației noastre (cu rezerva că vom transmite autorităților strict datele și informațiile pentru care autoritățile au temei legal de a le solicita)

Autorități publice

Apărarea intereselor și drepturilor noastre în raport cu Dvs. și cu terți, asigurarea securității activității noastre

Interesele noastre legitime de a ne proteja interesele, drepturile și activitatea

 

Toate datele pe care ni le furnizați în cursul relației noastre

Autorități publice

Avocați, consultanți, experți

Terțe părți

Gestionarea solicitărilor și reclamațiilor Dvs.

Obligațiile noastre legale de a da curs drepturilor Dvs.

 

Executarea contractului de servicii dintre noi și Dvs.

 

Interesele noastre legitime de a menține relația noastră cu Dvs.

 

Toate datele pe care ni le furnizați pentru derularea relației noastre

Avocați, consultanți, experți

Realizarea de tranzacții sau alte operațiuni

Interesele noastre legitime de a efectua acele tranzacții sau operațiuni

 

Obligațiile noastre legale

Date privind relația noastră

Potențiali achizitori și consultanții acestora

Autorități publice

 

Cum vă acordați și vă puteți retrage consimțământul pentru utilizarea datelor dvs.

Vă puteți retrage oricând consimțământul pe care ni-l acordați pentru utilizarea datelor Dvs. Nu vom mai utiliza datele Dvs. din momentul în care luăm la cunoștință de retragerea consimțământului Dvs. Vă atragem însă atenția asupra faptului că nu vom putea relua și schimba activitățile noastre efectuate înainte de retragerea consimțământului Dvs., care vor rămâne în vigoare. Cu toate acestea, vom putea da curs oricărei solicitări de ștergere de date, imagini și înregistrări, dacă veți dori acest lucru.

Vă veți putea retrage acordul pentru utilizarea datelor și informațiilor Dvs. de către noi scriindu-ne la hello@sailonsea.com. În cazul comunicărilor noastre periodice privind activitatea noastră (newsletter), pentru a vă retrage consimțământul este suficient să utilizați opțiunea “dezabonare” sau “unsubscribe” din comunicările noastre. Dacă vom avea nevoie de orice clarificări din partea Dvs. pentru a opera retragerea consimțământului Dvs., vi le vom solicita la acel moment.

Cum utilizăm datele persoanelor cu care nu suntem în contact direct

Când ne transmiteți datele unei persoane cu care noi nu avem o relație directă, de ex., când ne transmiteți datele unui membru al familiei dvs. pentru organizarea unei vacanțe, ne așteptăm că reprezentați acea persoană (de ex., ca părinte sau soț, sau împuternicit pe bază de procură) și că ați informat-o că urmează să ne transmiteți informații ce o privesc în legătură cu organizarea unei vacanțe, iar acea persoană nu are nimic împotrivă.

În aceste situații, va fi necesar să transmiteți această Politică de Confidențialitate către acele persoane ale căror date ni le transmiteți sau să indicați acelor persoane că pot lua cunoștință de conținutul acestei Politici de Confidențialitate de pe website-ul nostru. Vom considera suficient, pentru scopurile informării acelor persoane asupra Politicii noastre de Confidențialitate, faptul că facem publică Politica de Confidențialitate pe website-ul nostru, ea fiind accesibilă oricăror persoane interesate.

Atunci când interacționăm cu partenerii noștri de afaceri, putem primi de la reprezentanții acestora datele unor alți angajați sau reprezentanți ai acestora. Ne așteptăm, în acest caz, că toate persoanele ale căror date profesionale ne sunt transmise au acces la această Politică de Confidențialitate pentru a înțelege cum le utilizăm datele și informațiile profesionale.

Dacă obținem datele Dvs. de la alte persoane decât Dvs., vă vom transmite Politica noastră de Confidențialitate la prima comunicare directă cu Dvs. Nu vă vom cere consimțământul pentru a ne permite să vă utilizăm datele cu caracter personal fără a ne asigura că ați primit această Politică de Confidențialitate.

Cât timp păstrăm informațiile și datele dvs.

Păstrăm și utilizăm datele dumneavoastră numai cât timp ne sunt necesare pentru îndeplinirea activităților noastre, respectiv ulterior încetării relației noastre pentru până la 3 ani (în lipsa altor termene specifice de păstrare, prevăzute în lege, mai jos în această secțiune sau în alte documente și formulare aplicabile în relația noastră).

În unele cazuri, legea ne obligă să păstrăm anumite informații și date care vă privesc pentru perioade legale de păstrare, care sunt în general stabilite în scopuri de arhivare și păstrare de documente; de ex., termenele de 5, respectiv 10 ani de păstrare a documentației financiar-contabile (care se aplică documentelor financiare legate de achiziția de către Dvs. de pachete de vacanță oferite de noi).

Când primim de la Dvs. date nesolicitate, sau care nu ne sunt necesare, de ex., când ne solicitați servicii pe care nu le putem oferi, vom șterge datele respective după ce stabilim că nu ne sunt necesare, însă nu mai târziu de 3 luni de la data primirii lor. 

Este posibil să fim nevoiți să păstrăm unele date și informații referitoare la dumneavoastră pentru a ne susține și proteja interesele proprii, însă nu vom face aceasta pentru mai mult de 3 ani de la încetarea raporturilor dintre noi.

Atunci când ne bazăm pe acordul dvs. pentru a utiliza datele dvs., de ex., pentru publicarea de imagini și înregistrări ale Dvs., vom păstra datele și prelucrările efectuate până când vă retrageți acordul sau ne cereți să le ștergem, în principiu. Este însă posibil să ștergem imaginile și înregistrărilor cu Dvs. înainte ca Dvs. să vă retrageți acordul sau să ne cereți să le ștergem, din motive proprii.

Vom păstra datele Dvs. de sănătate, ca de ex. documentele privind starea sănătății Dvs. sau starea de vaccinare anti-Covid-19, pentru atât timp cât este necesar să le folosim pentru organizarea vacanței Dvs., după care le vom șterge din evidențele noastre.

Păstrăm datele de contact ale reprezentanților clienților, partenerilor și furnizorilor noștri de servicii pentru până la 3 ani după încetarea raporturilor noastre.

Păstrăm datele Dvs. colectate prin cookies din website-ul nostru în conformitate cu Politica noastră de Cookies

Cui transmitem datele dvs.

Transmitem datele Dvs. doar către persoane și entități care ne sprijină în activitatea noastră și care prezintă garanții suficiente în legătură cu felul în care gestionează datele și informațiile pe care li le punem la dispoziție. Am inclus, în tabelele din sectiunea (Când și de ce folosim datele Dvs. cu caracter personal) de mai sus, informații privind categoriile de furnizori de servicii cărora le putem transmite datele Dvs. Nu vindem datele Dvs., în general. Nu punem datele Dvs. la dispoziția cuiva pentru activități care nu au legătură cu noi și serviciile noastre.  

Transmitem informații primite de la Dvs. către parteneri și furnizori de servicii pentru organizarea vacanțelor Dvs., caz în care, de obicei, aceștia au calitatea de operatori de date independenți de noi. Acești parteneri și furnizori de servicii includ hoteluri, proprietari de ambarcațiuni, agenții de turism, companii de transport aerian, companii de închiriere de mașini sau de servicii de transfer, precum și către diferite autorități din statele unde sunt efectuate vacanțele (precum autorități portuare, de frontieră, de poliție), pentru a putea oferi toate serviciile de care aveți nevoie pentru vacanța Dvs. Acești furnizori vor utiliza, la rândul lor, datele primite de la noi pentru a-și îndeplini serviciile contractate de noi, în vreme ce autoritățile vor utiliza datele Dvs. pentru a-și îndeplini prerogativele lor legale. Acești furnizori de servicii, precum și toate autoritățile publice sus-menționate utilizează datele și informațiile Dvs. primite de la noi potrivit intereselor lor, potrivit notelor de informare proprii pe care vi le pot pune la dispoziție și sub răspunderea lor exclusivă.  

Putem transmite sau da acces la datele Dvs. și altor furnizori de servicii obișnuiți ai noștri, care includ furnizori de servicii privind website-ul nostru (de ex., furnizorul platformei de gestionare a acordurilor utilizatorilor website-ului nostru), furnizori de servicii de comunicare (pentru transmiterea de newsletters), furnizorii noștri de servicii IT (de ex., programare sau găzduire de date) și alți furnizori de servicii online, inclusiv marketing, sau consultanții și colaboratorii noștri, precum și fotografi, jurnaliști și influencers pe rețelele sociale. Transmitem datele Dvs. către furnizori pe care îi considerăm de încredere și sub rezerva unor obligații de confidențialitate privind datele Dvs., asumate față de noi. Activitatea acestor furnizori rămâne sub responsabilitatea noastră atât timp cât activitatea lor e efectuată doar în beneficiul nostru și pe baza instrucțiunilor noastre, respectiv au calitatea de persoane împuternicite ale noastre. Pentru situațiile în care acești terți folosesc datele Dvs. obținute de la noi, inclusiv prin website-ul nostru, pentru scopurile lor proprii, acești furnizori acționează ca operatori de date și sunt pe deplin și exclusiv responsabili pentru utilizarea datelor Dvs. Veți putea afla mai multe despre cum utilizează acești furnizori datele Dvs. pentru scopurile lor proprii din politicile lor de confidențialitate; vedeți, de asemenea, și Politica de Cookies a website-ului nostru.

Putem transmite unele date și informații care se referă la Dvs., pentru scopuri de promovare, către diverse organisme media sau jurnaliști și influencers, sau le putem distribui pe rețele sociale precum Facebook, Instagram sau LinkedIN, în baza acordului Dvs. expres sau a interesului nostru legitim de a face cunoscută activitatea noastră, după caz. Vedeți mai multe în legătură cu utilizarea datelor Dvs. de către operatorii de rețele sociale în sectiunea (Rețele sociale și alți furnizori de servicii online) de mai jos.

De asemenea, putem transmite diverse documente care includ datele dvs. către autorități publice, la solicitarea acestora (de ex., instanțe de judecată, autorități de poliție, portuare, de frontieră, etc.), pe baza obligațiilor noastre legale în acest sens.

Pentru a vă oferi conținut de interes pentru Dvs., am inclus pe website-ul noastre imagini și clipuri video oferite de sau prin furnizori de servicii online sau rețele sociale (de ex., Facebook sau YouTube). Atunci când accesați website-ul nostru sau anumite servicii disponibile pe aceasta (de ex., clipuri YouTube sau butoanele de rețele sociale), informațiile Dvs. sunt preluate de acești furnizori de servicii, care le utilizează conform nevoilor și scopurilor lor, în calitate de operatori de date și pe răspunderea lor exclusivă. Vedeți mai multe în legătură cu utilizarea informațiilor Dvs. prin rețelele sociale și de către alți terți în secțiunea (Rețele sociale și alți furnizori de servicii online) de mai jos și în politica noastră de cookies

În cazul în care optați pentru vacanțe care se desfășoară în afara Spațiului Economic European, vom transmite datele Dvs. către partenerii noștri de afaceri din țările de destinație. Partenerii noștri de afaceri includ hoteluri și alți furnizori de servicii de cazare, companii aeriene, agenții de turism locale, companii care închiriază ambarcațiuni, etc. Nu putem exclude, de asemenea, să fie necesar ca noi sau furnizorii noștri să transmitem datele Dvs. și către autorități publice din acele țări. Vom efectua aceste transferuri, de fiecare dată, pe baza consimțământului Dvs., cu respectarea cerințelor legale aplicabile. 

În afara cazului de mai sus, nu transmitem date și informații care se referă la Dvs. în afara Spațiului Economic European. Cu toate acestea, vă atragem atenția asupra faptului că o serie de date postate pe paginile noastre de Facebook, Instagram, LinkedIN sau YouTube, sau de Google, precum și informații privind vizitele Dvs. pe website-ul nostru, ar putea fi transferate de operatorii rețelelor sociale menționate mai sus în afara Spațiului Economic European, potrivit organizării activităților acestor operatori și sub răspunderea lor exclusivă, potrivit detaliilor disponibile în politicile de prelucrare de date ale acestor companii, pe care le puteți consulta la link-urile indicate în secțiunea (Rețele sociale și alți furnizori de servicii online). 

Rețele sociale, alți furnizori de servicii online și instrumente tehnice online

Folosim, în activitatea noastră, rețele sociale și diverși furnizori de servicii online și de comunicații electronice pentru desfășurarea activității noastre și îmbunătățirea și optimizarea vizibilității website-ului nostru și a serviciilor noastre. De asemenea, folosim servicii online ale unor furnizori terți, precum și diverse instrumente tehnice. În fiecare caz, sunt utilizate datele Dvs., atât de noi, cât și de furnizorii noștri și de operatorii rețelelor sociale. Vedeți mai multe despre acestea în Politica noastră de Cookies.

Am integrat în website-ul nostru anumite componente ale unor operatori de rețelele sociale unde avem deschise și operăm conturi asociate cu website-ul nostru. Acestea ne servesc anumitor obiective pe care le urmărim în legătură cu website-ul și serviciile noastre, dintre care asigurarea conexiunii directe între website-ul nostru și paginile noastre de rețele sociale, unde interacționăm direct cu utilizatorii noștri, includem ofertele noastre de servicii și transmitem conținut divers și variat privind serviciile noastre și experiențele din vacanțele noastre, ceea ce vă poate fi util dumneavoastră. De asemenea, prin utilizarea acestor componente ale rețelelor sociale urmărim și obiective precum oferirea de conținut de interes pe website-ul nostru, facilitarea partajării conținutului website-ului nostru pe paginile de rețele sociale ale utilizatorilor sau monitorizarea traficului pe website-ul și pe paginile noastre de rețele sociale (inclusiv prin accesul la date statistice elaborate de rețele sociale privind vizitarea website-ului nostru). Potrivit regulilor aplicabile în materie de protecția datelor, suntem operatori asociați cu operatorii de rețele sociale, în general, pentru obiectivele statistice pe care le urmărim noi în legătură cu paginile noastre pe acele rețele sociale (pentru care sunt utilizate și datele Dvs. de trafic pe website-ul nostru) – vedeți acordurile de operatori asociați aplicabile între noi și operatorii de rețele sociale mai jos în această secțiune. Nu este însă exclus, în general, ca rețelele sociale să utilizeze datele Dvs. obținute prin website-ul nostru sau prin paginile noastre de rețele sociale pentru scopuri proprii, conform politicilor lor de confidențialitate și de utilizare a datelor. Pentru întrebări legate de activitatea rețelelor sociale cu datele Dvs. este necesar să le scrieți acestora direct, conform politicilor lor de confidențialitate indicate mai jos în această secțiune. Vedeți mai multe în Politica noastră de Cookies.

Folosim pe website-ul nostru plugin-uri Facebook, identificate prin logo-ul Facebook sau prin referire la posibilitatea de redirecționare către pagina noastră Facebook în serviciul de mesagerie pe care îl folosim pe website. Dacă accesați website-ul nostru fiind conectat la contul Dvs. Facebook propriu pe browser-ul pe care îl utilizați, Facebook poate primi unele date ale Dvs. legate de utilizarea website-ului nostru, care vor fi asociate cu datele Dvs. de utilizare a contului Dvs. Facebook. Dacă nu aveți un cont Facebook sau acesta nu e activat în browser-ul pe care îl folosiți, Facebook va prelua doar unele date de trafic care se referă la Dvs. (de ex., adresă IP asociată echipamentului Dvs.), pe care le folosește în scopuri statistice, în principal.

Pe website-ul nostru folosim, de asemenea, componente ale LinkedIN, identificate prin logo-ul LinkedIN. Atunci când accesați website-ul nostru, dacă sunteți conectat la pagina Dvs. LinkedIN în browser-ul pe care îl folosiți pentru accesarea website-ului nostru, LinkedIN obține prin plugin-ul său din website-ul nostru informații privind website-ul din care ați accesat website-ul nostru și pe cel pe care îl accesați după ce părăsiți website-ul nostru, data și durata vizitei pe website-ul nostru, informații privind rețeaua și echipamentul Dvs. (de ex., adresa IP, date despre cookies, etc.) sau locul unde vă aflați Dvs. (dacă folosiți telefonul mobil, iar acesta are funcția de localizare activată). Dacă nu aveți un cont LinkedIN sau acesta nu e activat în browser-ul pe care îl folosiți, LinkedIN accesează și folosește datele Dvs. pentru scopuri statistice.  

Pe website-ul nostru folosim, de asemenea, plugin-ul Instagram, identificat prin logo-ul Instagram. Atunci când accesați website-ul nostru, dacă sunteți conectat la pagina Dvs. Instagram în browser-ul pe care îl folosiți, Instagram obține informații despre Dvs. (adresa Dvs. IP, echipamentul și rețeaua Dvs., cookies de pe echipamentul Dvs., etc.) și modul în care ați interacționat cu website-ul nostru. Este posibil ca Instagram să facă disponibile unele dintre datele Dvs. și către Facebook (respectiv, Meta), cu care este afiliată. Dacă nu aveți un cont Instagram sau acesta nu e activat în browser-ul pe care îl folosiți, Instagram va prelua doar unele date de trafic care se referă la Dvs. (de ex., adresă IP asociată echipamentului Dvs.), pe care le folosește în scopuri statistice, în principal. 

Vă punem la dispoziție mai jos link-uri către politicile de confidențialitate ale rețelelor sociale pe care le folosim ca să puteți vedea cum utilizează datele Dvs. colectate atunci când vizitați website-ul nostru, în care veți avea acces și la datele de contact ale operatorilor rețelelor sociale:

–          Facebook:

o   Politica de confidențialitate: https://www.facebook.com/policy.php

o   Politica de cookies: https://www.facebook.com/policies/cookies/

o   Acordul de operatori asociați dintre noi și Facebook: https://www.facebook.com/legal/controller_addendum

o   Informații despre cum afișează Facebook reclame în afara rețelei sociale: https://www.facebook.com/help/119468292028768?ref=shareable

–          LinkedIn:

o   Politica de confidențialitate: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

o   Politica de cookies: https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy

o   Acordul de operatori asociați dintre noi și LinkedIN: https://legal.linkedin.com/pages-joint-controller-addendum

–          Instagram:

o   Politica de confidențialitate: https://help.instagram.com/519522125107875

o   Politica de cookies: https://help.instagram.com/1896641480634370?ref=ig

Pentru comunicarea cu Dvs. prin website-ul nostru folosim serviciul de mesagerie Messenger al companiei Meta (denumirea operatorului rețelei sociale Facebook), integrat în website-ul nostru. Puteți lua legătura cu noi prin acest serviciu dacă sunteți conectat la contul Dvs. Facebook (respectiv, Messenger) pe browser-ul sau dispozitivul mobil pe care îl utilizați. Mesajele pe care le transmiteți către noi prin serviciul de mesagerie de pe website-ul nostru sunt asociate contului Dvs. Facebook, iar datele incluse de Dvs. în aceste mesaje sunt folosite de Facebook în scopuri proprii, ca operator de date, în conformitate cu politica sa de confidențialitate (vedeți link către aceasta mai sus în această secțiune). Nu puteți folosi serviciul de mesagerie de pe website-ul nostru dacă nu sunteți conectat la Facebook.

Am inclus pe website-ul nostru conținut YouTube pentru obiective precum oferirea de conținut de interes pentru utilizatorii website-ului nostru, precum înregistrări cu experiențele din vacanțele noastre și alt conținut video promoțional, și asigurarea unei conexiuni directe din website-ul nostru către pagina noastră YouTube, unde puteți vedea toate înregistrările noastre video din platformă. YouTube este o platformă care permite redarea de fișiere audio și video, care sunt integrate pe website-ul nostru în mod distinctiv. Dacă accesați anumite pagini ale website-ului nostru și accesați conținutul YouTube, platforma de redare a conținutului YouTube de pe website-ul nostru se va conecta cu YouTube pentru a prelua și reda conținutul căutat de Dvs. Dacă, la accesarea website-ului nostru, vă dați acordul pentru utilizarea cookies (altele decât cele esențiale/ necesare), în acest proces sunt transmise către YouTube și datele Dvs. de utilizare a website-ului nostru, care le utilizează în calitate de operator de date în vederea unor scopuri proprii, potrivit politicii de confidențialitate aplicabile serviciilor YouTube (disponibile aici). Nu suntem răspunzători pentru cum utilizează YouTube datele Dvs.

Website-ul nostru include instrumente ale unor operatori terți de servicii online, precum Google Analytics  sau alți furnizori de cookies și tehnologii similare. Acestea ne servesc anumitor obiective pe care le urmărim în legătură cu website-ul nostru, precum monitorizarea traficului pentru îmbunătățirea website-ului nostru,  stabilirea numărului de vizitatori ai anumitor secțiuni ale website-ului nostru sau furnizarea de reclame și publicitate pentru serviciile noastre. Prin aceste instrumente obținem informații agregate despre vizitatorii website-ului nostru, pe care le utilizăm în scopurile indicate mai sus; nu este intenția noastră să colectăm informații care vă identifică direct prin aceste instrumente. Este însă posibil ca, prin aceste componente, operatorii terți să preia informații care se referă la Dvs. pe care să le utilizeze și în scopuri proprii (politica de confidențialitate a Google este disponibilă aici: https://policies.google.com/privacy). În orice caz, puteți bloca aceste instrumente atât prin configurațiile browser-elor Dvs. de internet, cât și prin platforma noastră de gestionare a acordurilor Dvs. pentru cookies. Pentru mai multe detalii în acest sens, vedeți și Politica de Cookies a website-ului nostru. Nu suntem răspunzători pentru cum utilizează acești operatori datele Dvs. preluate prin website-ul nostru atunci când urmăresc scopurile lor proprii. 

Folosim, pentru a vă solicita feedback și a efectua sondaje despre serviciile noastre, documente online create prin Google Docs pe care vi le transmitem prin email. Dacă doriți să ne răspundeți la aceste solicitări, vă veți conecta la serviciile Google Drive/ Google Docs, ceea ce presupune că Google va primi datele Dvs. în serverele sale, utilizându-le conform politicii sale proprii de confidențialitate (disponibilă aici: https://policies.google.com/privacy). Vedeți mai multe detalii despre confidențialitatea datelor Dvs. la utilizarea Google Drive/ Google Docs aici: https://support.google.com/docs/answer/10381817?hl=en. Puteți dezactiva funcțiile Google de personalizare a anunțurilor pe care vi le oferă aici: https://adssettings.google.com/authenticated.

Website-ul nostru folosește Google Fonts, furnizate de Google, conform interesului nostru legitim de îmbunătățire a experienței Dvs. pe website-ul nostru prin afișarea uniformă a caracterelor folosite în textele din website indiferent de echipamentul, sistemul de operare, browser-ul sau rețeaua în care vă aflați când accesați website-ul nostru. Când accesați website-ul nostru, browser-ul Dvs. încarcă fonturile Google, iar pentru acest lucru se conectează la serverele Google, cărora le transmite anumite date care se referă la Dvs. (precum adresa Dvs. IP). Google poate folosi datele Dvs. primite în legătură cu utilizarea Google Fonts conform politicii sale de confidențialitate, disponibilă aici: https://policies.google.com/privacy. Puteți seta browser-ul Dvs. să nu accepte fonturi web, caz în care computerul Dvs. va folosi un font standard pentru a afișa conținutul website-ului nostru, însă este posibil ca acest lucru să afecteze experiența Dvs. de utilizare a website-ului nostru.

Putem iniția campanii de promovare a serviciilor noastre și implicit a website-ului nostru prin Google Ads. Atunci când facem acest lucru, Google utilizează date pe care le deține deja în legătură cu Dvs. pentru a vă transmite publicitate pentru serviciile noastre, atunci când îi permiteți să vă transmită conținut personalizat. De ex., Google va face acest lucru atunci când căutați pe internet servicii precum cele pe care le oferim noi. Chiar și în acest caz, nu primim de la Google niciun fel de informații care se referă la Dvs., adică sunteți tot timpul în control asupra datelor Dvs. pe care le puneți la dispoziția Google și asupra deciziilor de a intra în contact cu noi sau în general de a da curs ofertelor noastre. Google obține datele Dvs. în majoritatea cazurilor separat de noi și le utilizează potrivit politicii sale de confidențialitate (disponibilă aici: https://policies.google.com/privacy); de asemenea, Google deține și are control deplin asupra instrumentelor prin care asociază publicitatea pentru serviciile noastre cu datele Dvs. Puteți dezactiva funcțiile Google de personalizare a anunțurilor pe care vi le oferă aici: https://adssettings.google.com/authenticated

Cum protejăm datele dvs.

Ne angajăm să luăm toate măsurile rezonabile și adecvate pentru a proteja informațiile personale pe care le deținem, în general, împotriva unor abuzuri, pierderi sau a accesului neautorizat. Facem acest lucru având implementate o serie de măsuri tehnice și organizaționale adecvate, precum (fără limitare) limitarea accesului la date la personalul nostru, autentificarea pe bază de utilizator unic și parolă individuală confidențială, utilizarea unei tehnologii VPN sigure pentru conectarea la distanță la rețelele și sistemele noastre, firewall și programe antivirus la zi. Avem de asemenea în aplicare măsuri de reacție promptă în cazul oricărei suspectări de încălcare a securității datelor pe care le utilizăm în activitatea noastră. Am pus la punct, de asemenea, și măsuri de securitate fizică privind sediul nostru și locațiile în care ne desfășurăm activitatea.

Folosim servere securizate la standarde ridicate, localizate în Uniunea Europeană. Creăm copii de siguranță (back-up) ale datelor pe care le folosim cu frecvență zilnică și păstrăm aceste copii pentru perioade de până la 90 de zile.

Vă încurajăm să păstrați securitatea propriilor date cu caracter personal și echipamente pe care le utilizați pentru navigarea pe internet, de ex., prin programe anti-virus la zi sau prin accesarea de resurse online sigure. Nu oferiți datele Dvs. unor persoane necunoscute. Dacă sunteți contactat de cineva care pretinde că acționează în numele nostru, dați-ne de veste.

În cazul în care suspectați orice utilizare abuzivă sau pierdere sau acces neautorizat la informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne anunțați imediat la hello@sailonsea.com.

Ce drepturi aveți în legătură cu datele dvs. pe care le utilizăm în activitatea noastră

Conform legii, beneficiați de mai multe drepturi legate de felul în care utilizăm datele Dvs. cu caracter personal, pe care le prezentăm în continuare.

Pentru a vă exercita aceste drepturi, este suficient să ne scrieți la hello@sailonsea.com, să indicați cu ce vă putem ajuta și care este dreptul pe care intenționați să îl exercitați. Vom avea nevoie și de o copie a unui document pe baza căruia să ne putem asigura că sunteți persoana care își poate exercita acel drept – de ex., un act de identitate sau orice alt document sau imagine care ne-ar permite să vă identificăm și să ne asigurăm că nu transmitem datele altcuiva decât celor care au dreptul să le primească de la noi. În cazul în care ne scrieți pentru o altă persoană, vom avea nevoie de dovada identității Dvs. și a persoanei pe care o reprezentați, precum și de o dovadă a puterilor Dvs. de reprezentare.

Drepturile de care beneficiați Dvs. conform legislației de protecția datelor sunt enumerate în continuare:

Dreptul de acces la datele Dvs. pe care le utilizăm în activitatea noastră

Puteți obține de la noi confirmarea că utilizăm datele Dvs. cu caracter personal, sau pe cele ale unor persoane pe care le reprezentați (precum copiii Dvs.), precum și informații privind activitatea noastră în legătură cu datele Dvs., cum ar fi: scopul, categoriile de date cu caracter personal prelucrate, destinatarii datelor, perioada pentru care datele sunt păstrate, existența dreptului de rectificare, ștergere sau restricționare a prelucrării. Exercitându-vă acest drept veți primi gratuit o copie a datelor cu caracter personal utilizate de noi, precum și, contra cost, orice copii suplimentare ale acestora.

Dreptul la rectificarea datelor Dvs.

Puteți să ne solicitați să modificăm datele Dvs. cu caracter personal despre care aveți știință că sunt incorecte ori, după caz, să completăm datele incomplete. 

Dreptul la ștergerea datelor Dvs.

Puteți solicita ștergerea datelor Dvs. cu caracter personal atunci când:

 • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am obținut și le prelucrăm; sau 
 • v-ați retras consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și noi nu le mai putem utiliza potrivit altor temeiuri legale; sau 
 • am utilizat datele Dvs. într-o modalitate contrară legii; sau, în fine,
 • când avem obligația de a șterge datele Dvs. potrivit legilor aplicabile, iar noi nu am făcut-o din proprie inițiativă. 

Dreptul de a vă retrage consimțământul privind utilizarea datelor Dvs.

Puteți să vă retrageți oricând consimțământul pe care ni l-ați acordat pentru utilizarea datelor Dvs. Vă informăm că în acest caz, însă, nu vom putea desființa sau revoca unele dintre activitățile noastre în care am folosit datele Dvs. înainte ca dumneavoastră să vă retrageți consimțământul. În cazul imaginilor sau înregistrărilor publicate pe website-ul nostru sau pe paginile noastre de rețele sociale, ștergerea acestora va însemna că le vom șterge doar de pe website-ul nostru și de pe paginile noastre de rețele sociale și că vom cere terților cărora le-am transmis noi acele imagini sau înregistrări să le șteargă. Din păcate, nu vom putea asigura ștergerea imaginilor și înregistrărilor de pe website-uri sau pagini de internet ale unor terți care le-au preluat de pe website-urile sau paginile noastre fără știrea noastră.

Dreptul de opoziție față de utilizarea datelor Dvs.

Dacă nu sunteți de acord cu felul în care utilizăm datele Dvs., vă puteți opune oricând prelucrărilor noastre de date când ele sunt bazate pe interesul nostru legitim, din motive care țin de situația Dvs. specifică. Pentru detalii cu privire la prelucrările pe care le realizăm în interes legitim, va rugăm să consultați paragraful care vi se aplică din secțiunea de mai sus. 

Dreptul de a restricționa modul în care utilizăm datele Dvs.

Ne puteți solicita restricționarea prelucrării datelor Dvs. cu caracter personal dacă:

 • contestați corectitudinea datelor Dvs. cu caracter personal pentru o perioadă care ne permite să verificăm exactitatea datelor în cauză;
 • prelucrarea este ilegală, iar Dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
 • datele nu ne mai sunt necesare, dar Dvs. ni le solicitați pentru o acțiune în instanță; respectiv 
 • în cazul în care v-ați opus prelucrării, pentru intervalul de timp în care verificăm dacă drepturile noastre legitime (ca operator de date) prevalează asupra drepturilor Dvs. în calitate de persoană vizată.

Dreptul la portabilitatea datelor

Puteți să ne solicitați, în condițiile legii, să vă furnizăm datele Dvs. cu caracter personal pe care le-am primit de la dumneavoastră sau de la o terță persoană. În acest caz, vă vom pune la dispoziție datele solicitate într-o formă structurată, utilizată frecvent și care poate fi citită în mod automat. De asemenea, dacă ne solicitați anume, putem să transmitem datele Dvs. cu caracter personal altor entități, dacă este posibil din punct de vedere tehnic. Vă veți putea exercita dreptul la portabilitate numai dacă: 

 • prelucrarea noastră se realizează prin mijloace automate; și 
 • prelucrarea se realizează în baza consimțământului Dvs. sau pentru a executa un contract cu Dvs. 

Dreptul de a nu fi supus unui proces decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri

Vă aducem la cunoștință că aveți acest drept, dar și că nu efectuăm asemenea prelucrări ale datelor Dvs. Dacă o vom face în viitor, vă vom informa în acest sens prin actualizarea acestei politici de confidențialitate. 

Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Sperăm că, dacă aveți orice nemulțumire sau întrebare legată de felul în care utilizăm datele Dvs., ne veți contacta la hello@sailonsea.com; ne angajăm să luăm măsuri pentru a vă răspunde solicitărilor Dvs. și pentru a remedia orice aspect cu care nu sunteți de acord.

În măsura în care nu răspundem solicitărilor Dvs. în mod satisfăcător pentru Dvs., sau considerați că v-am încălcat drepturile, puteți să depuneți o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Cum puteți intra în legătură cu noi în legătură cu datele Dvs. pe care le utilizăm

Pentru a intra în legătură cu noi pentru informații privind felul în care utilizăm datele Dvs. sau pentru a exercita unul sau mai multe dintre drepturile indicate în această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa hello@sailonsea.com sau prin poștă la adresa noastră.

Politica de cookies

Informații generale

Această Politică de Cookies a fost întocmită de OnSea Yachting SRL, în calitate de operator de date, cu privire la modulele de cookies plasate prin website-ul www.sailonsea.com, operat de OnSea Yachting SRL.

ONSEA YACHTING SRL („Sail OnSea”), o companie înregistrată în România. Numărul de înregistrare al companiei noastre este J03/227/2023 și avem sediul social în Strada Emil Racoviță 37B, municipiul Pitești, județul Argeș.

Prin această declarație dorim să informăm utilizatorii site-ului nostru cu privire la utilizarea de module cookie prin site-ul nostru, precum și cu privire la activitățile de prelucrare a datelor efectuate prin aceste cookie-uri. În acest document, prin cookie-uri avem în vedere cookies și alte tehnologii similare, controlate de noi sau plasate pe Site-ul nostru de terțe părți cu care colaborăm, potrivit celor arătate în această declarație. Nu ne asumăm nicio răspundere în legătură cu alte cookies care ar putea colecta date despre utilizatorii Site-ului nostru, dar care nu sunt instalate prin Site-ul nostru. 

Ce sunt cookie-urile

Un cookie este un fișier simplu, de dimensiuni reduse, format din litere și numere, transmis împreună cu paginile site-ului nostru și stocat de browser-ul Dvs. în computerul Dvs. sau în oricare alt dispozitiv pe care îl utilizați pentru navigarea pe Site-ul nostru. Cookie-urile sunt folosite pentru a facilita navigarea pe website-urile pe care le vizitați, fără însă să aibă acces la datele stocate pe echipamentul Dvs. În cazul în care reveniți pe Site-ul nostru ulterior, noi sau terțele părți care controlează cookie-urile de pe Site-ul nostru putem avea acces la informațiile stocate în modulele instalate pe echipamentele Dvs.

Cookie-urile în sine nu necesită date cu caracter personal pentru a funcționa și, în majoritatea cazurilor, informațiile colectate prin intermediul cookie-urilor nu identifică utilizatorii de internet. Cu ajutorul cookie-urilor, pot fi colectate următoarele tipuri de informații: adresă IP, date de localizare geografică, date privind sistemul de operare utilizat de dispozitivul Dvs., diverse date privind dispozitivele utilizate de Dvs. pentru navigarea pe internet, informații privind vizitele pe site-ul nostru (de ex., numărul de vizite, timpul petrecut pe site, datele și orele vizitelor, modul de accesare a Site-ului, comportamentul Dvs. pe site-ul nostru), diverse date de trafic. 

În funcție de durata lor, modulele cookie sunt cookie-uri de sesiune și cookie-uri persistente. Modulele cookie de sesiune au o durată de stocare limitată la durata unei sesiuni de vizitare a unui website de către utilizator. La finalizarea sesiunii sau la închiderea browser-ului, informațiile stocate sunt șterse. Cookie-urile persistente sunt stocate în dispozitivul unui utilizator pentru o perioadă variabilă de timp, mai lungă decât durata unei sesiuni de vizitare a site-ului, și nu sunt șterse la închiderea sesiunii sau a browser-ului, ci la expirarea unei durate specifice, așa cum am indicat în această declarație. Am indicat în această declarație care sunt duratele de păstrare a datelor Dvs. obținute prin cookie-urile instalate de site-ul nostru.

De ce folosim cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru mai multe scopuri, care includ:

 • păstrarea preferințelor Dvs. de navigare pe Site-ul nostru (de ex., preferințele privind cookie-urile plasate de Site-ul nostru, limba preferată, căutările Dvs., etc.) pentru a le aplica la vizitele Dvs. ulterioare;
 • comunicarea cu Dvs. prin Site-ul nostru;
 • obținerea de informații privind modalitățile în care utilizați paginile Site-ului nostru pentru a vă oferi o mai bună informare prin acesta, adaptată la nevoile dumneavoastră, și pentru a îmbunătăți experiența Dvs. pe Site-ul nostru;
 • îmbunătățirea eforturilor noastre de promovare a serviciilor și Site-ului nostru pentru dumneavoastră;
 • funcționarea diverselor aplicații și module integrate în Site-ul nostru, pentru o experiență optimă de navigare pe Site-ul nostru și pentru îmbunătățirea acesteia;
 • asigurarea securității Site-ului nostru și prevenirea, respectiv remedierea erorilor de funcționare a acestuia.

Consimțământul dumneavoastră

Utilizăm pe Site-ul nostru mai multe categorii de cookie-uri, iar unele dintre ele necesită, potrivit legii, acordul Dvs. pentru a putea fi instalate și a funcționa. Cookie-urile nu sunt obligatorii pentru dumneavoastră (mai puțin cele necesare pentru funcționarea Site-ului), însă neinstalarea unora dintre ele poate afecta funcțiile Site-ului nostru sau experiența Dvs. de navigare pe Site-ul nostru.

Potrivit legii, trebuie să vă informăm care sunt aceste cookies și să vă permitem să vă exprimați acordul cu privire la utilizarea lor prin instalarea pe echipamentul Dvs. Pentru obținerea acordului Dvs., folosim o fereastră pop-up care vă apare la deschiderea Site-ului nostru, prin care vă sunt oferite informațiile necesare privind cookies pe care le utilizăm și această Politică de Cookies și vi se cere acordul pentru instalarea cookie-urilor pe care le folosim. Puteți folosi controalele din această fereastră pentru a gestiona potrivit dorințelor Dvs. funcționarea fiecărei categorii de cookie-uri de pe Site-ul nostru care necesită acordul Dvs. pentru a opera.

Pentru plasarea de cookies necesare nu este necesar acordul Dvs., potrivit legii. Cookie-urile necesare pentru funcționarea Site-ului nostru vor opera direct, fără consimțământul Dvs., pentru a ne permite să vă oferim accesul la Site-ul nostru în condiții de utilizare normală. Nu transmitem datele colectate prin intermediul cookie-urilor necesare către terțe părți (cu excepția furnizorilor noștri de servicii în legătură cu serviciile efectuate pentru noi). 

Puteți folosi și setările browser-ului dumneavoastră de internet pentru a dezactiva utilizarea cookie-urilor de pe website-uri, în general, așa cum arătăm în secțiunea (Cum se blochează sau se șterg cookie-urile instalate pe Site-ul nostru) de mai jos. Este însă posibil ca setările browser-ului Dvs. să nu fie pe deplin eficace în gestionarea cookie-urilor utilizate de Site-ul nostru, de ex., să blocheze cookie-uri necesare pentru funcționarea Site-ului nostru sau alte cookie-uri cu funcționarea cărora Dvs. sunteți de acord.

Ce tipuri de cookie-uri folosim

O listă a cookie-urilor folosite pe Site-ul nostru este disponibilă în platforma de gestionare a acordurilor utilizatorilor Site-ului nostru, care se lansează în Site la prima utilizare a acestuia. Platforma poate fi accesată și la vizite ulterioare ale Site-ului nostru prin clic pe butonul “Gestionează acordurile tale privind cookie-urile”. Cookie-urile sunt clasificate de furnizorul nostru de servicii de gestionare a acordurilor privind cookie-urile de pe Site-ul nostru. Nu ne asumăm răspunderea pentru acuratețea clasificărilor efectuate de acesta.

Cookie-uri strict necesare

Aceste cookie-uri sunt esențiale pentru funcționarea Site-ului nostru. Aceste cookie-uri facilitează utilizarea funcțiilor de bază ale Site-ului, de ex., navigarea pe pagină, preferințele privind cookie-urile, transferul de date către pagini de rețele sociale când dumneavoastră solicitați acest lucru, optimizarea încărcării Site-ului pe echipamentul Dvs. (în funcție de rețeaua folosită și de locul de acces), date privind redarea sau prezentarea conținutului Site-ului, date privind incidentele și erorile la accesarea Site-ului, etc. Site-ul nostru nu poate funcționa corespunzător fără aceste cookie-uri. Ne este permis să plasăm aceste cookie-uri fără consimțământul Dvs., în conformitate cu legislația aplicabilă. Aceste cookie-uri nu stochează sau transmit informații care vă pot identifica personal sau care pot fi folosite pentru a urmări istoricul Dvs. de navigație pe internet.

Cookie-uri funcționale

Cookie-urile funcționale permit, în general, oferirea de funcționalități sporite și personalizate utilizatorilor website-ului, de ex., reținerea preferințelor personale de navigare (limbă), rularea anumitor funcții ale Site-ului, etc. Prin păstrarea preferințelor dumneavoastră de utilizator, cu ajutorul acestor cookies, nu este necesar să introduceți aceleași informații de fiecare dată când accesați un website sau anumite pagini din acesta. Nu utilizăm pe Site-ul nostru însă cookie-uri funcționale fără permisiunea Dvs. exprimată prin controalele din platforma de gestionare a acordurilor Dvs. (disponibilă la prima accesare a Site-ului nostru sau accesând butonul “Gestionează acordurile tale privind cookie-urile” disponibil în dreapta, în josul paginii deschise pe ecranul echipamentului Dvs.). Nu transmitem datele colectate cu ajutorul cookie-urilor funcționale către terțe părți.

Cookie-uri analitice/ statistice

Cookie-urile analitice sunt utilizate de noi sau de o terță parte pentru a ne permite să determinăm numărul de utilizatori ai Site-ului și să efectuăm analize statistice privind a utilizarea Site-ului. Acestea ne ajută să identificăm cele mai vizitate pagini ale Site-ului și să înțelegem cum navighează utilizatorii pe paginile Site-ului. Pentru aceasta, cookie-urile analitice analizează comportamentul Dvs. pe Site-ul nostru, cu obiectivul final de a ne permite să ne adaptăm nevoilor utilizatorilor și de a îmbunătăți Site-ul. Cookie-urile de acest tip utilizează date precum tipul și versiunea browser-ului și sistemului de operare utilizat, pagina vizitată anterior, adresa IP a utilizatorului, data și ora accesării Site-ului nostru, ID-ul utilizatorului individual, sursa link-ului către Site-ul nostru, precum și comportamentul Dvs. de navigare pe Site-ul nostru. Datele Dvs. sunt pseudonimizate prin alocarea unui ID individual de utilizator.  

Dacă nu acceptați aceste cookie-uri, nu vom ști când ați vizitat Site-ul nostru și nu vom putea monitoriza performanța aplicațiilor pe care le folosesc diferite zone ale platformei, fără însă ca aceasta să aibă vreun impact asupra experienței Dvs. de navigare pe Site-ul nostru. Nu vom utiliza însă cookie-urile analitice fără permisiunea Dvs. exprimată prin controalele din platforma de gestionare a acordurilor Dvs. (disponibilă la prima accesare a Site-ului nostru sau accesând butonul “Gestionează acordurile tale privind cookie-urile”.

Cookie-uri de performanță

Cookie-urile de performanță sunt în general folosite pentru a înțelege și a analiza indicatorii de performanță ai unui website în contextul utilizării acestuia de utilizatori, ceea ce ajută la asigurarea unei experiențe bune de utilizare a website-ului. Aceste cookie-uri colectează date privind utilizarea unui website de către utilizatorii săi, ce pagini sunt vizitate cel mai mult sau dacă sunt generate erori pe anumite pagini. Aceste cookie-uri transmit date privind felul în care utilizatorii folosesc un website, care includ adresa IP și diverse alte date privind echipamentul și rețeaua unui utilizator.

Cookie-uri de marketing/ segmentare

Aceste cookie-uri pot fi setate prin Site-ul nostru de noi sau de către partenerii noștri de publicitate. Pe baza lor sunt analizate obiceiurile și interesele Dvs. de navigare pe internet astfel încât să vă fie oferită publicitate personalizată (pe Site-ul nostru sau pe alte website-uri pe care le vizitați), între altele prin construirea unui profil al dvs. pe baza intereselor Dvs., precum și pentru a analiza succesul unei campanii publicitare. Datele Dvs. utilizate pentru aceste scopuri sunt pseudonimizate prin alocarea unui ID individual de utilizator și prin anonimizarea adreselor IP pe care le folosiți la utilizarea Site-ului nostru. Dacă nu acceptați aceste cookie-uri, publicitatea care vă va fi afișată pe website-uri, în general, nu va ține seama de interesul Dvs. în Site-ul nostru.

Cookie-uri terțe părți

Unele dintre funcțiile Site-ului nostru sunt oferite prin intermediul tehnologiilor unor terțe părți. Acești terți sunt furnizori de servicii pe care îi autorizăm să plaseze pe Site-ul nostru cookies sau tehnologii similare (denumite în continuare “cookie-uri terțe părți”) pentru stocarea de informații care se referă la utilizatorii Site-ului, odată cu instalarea funcțiilor prin care vă oferim serviciile acestor furnizori (de ex., YouTube sau Facebook). Unele din aceste tehnologii se pot activa, respectiv vor colecta date care se referă la Dvs. la lansarea website-ului accesat, dacă vă acordați consimțământul în acest sens, în vreme ce altele colectează datele Dvs. doar atunci când accesați o pagină anume sau un serviciu anume de pe o pagină. Vă asigurăm că aceste terțe părți trebuie, la rândul lor, să respecte reglementările aplicabile în legătură cu prelucrările de date efectuate prin cookie-uri. În același timp, terțele părți sunt pe deplin și exclusiv responsabile de felul în care colectează și utilizează datele Dvs. pe care le colectează prin Site-ul nostru.

Cookie-urile terțe părți utilizate pe Site-ul nostru sunt incluse în platforma de gestionare a acordurilor Dvs. pe Site-ul nostru, disponibilă la prima accesare a Site-ului nostru sau accesând butonul “Gestionează acordurile tale privind cookie-urile”. Puteți identifica terțele părți în cauză în funcție de domeniul care plasează cookie-urile, respectiv cookie-urile noastre sunt plasate de domeniul www.sailonsea.com, în vreme ce cookie-urile terțe părți sunt plasate de alte domenii.

Furnizorii de servicii terți folosesc aceste tehnologii pentru a ne permite să vă livrăm conținutul Site-ului și pentru a asigura, în același timp, o calitate ridicată a experienței dvs. pe acesta. Este posibil ca unii dintre furnizori să asocieze informații care se referă la dvs., pe care le obțin prin platformă, cu alte informații care se referă la dvs., pe care le dețin sau le obțin din altă parte. Acești furnizori efectuează aceste activități potrivit propriilor interese și pentru scopuri urmărite exclusiv de ei, respectiv pe propria răspundere. Nu suntem răspunzători pentru nicio utilizare a datelor dvs. de către acești furnizori de servicii terți. În general, funcționarea cookies ale acestor furnizori terțe părți este supusă politicilor de confidențialitate și respectiv de cookies ale acestor furnizori de servicii terți, pe care vă invităm să le consultați în cazul în care considerați necesar în descrierile cookie-urilor acestora indicate în platforma de gestionare a acordurilor Dvs. de pe Site-ul nostru. 

Tehnologii ale rețelelor sociale

Pe Site-ul nostru sunt incluse tehnologii ale operatorilor rețelelor sociale pe care le utilizăm pentru activitatea noastră, respectiv Facebook, Instagram și LinkedIN. Folosim aceste rețele sociale pentru a promova paginile web ale Site-ului nostru pe rețelele sociale sau pentru comunicarea cu Dvs. prin Facebook Messenger instalat pe Site-ul nostru (atunci când sunteți conectat la contul Dvs. de Facebook când accesați Site-ul nostru). În general, tehnologiile rețelelor sociale realizează urmărirea comportamentului dvs. pe Site-ul nostru și permit corelarea datelor aferente navigării dvs. pe internet cu datele Dvs. deținute de rețelele sociale respective, în scopul constituirii unui profil al Dvs., utilizat pentru a vă transmite publicitate sau conținut personalizat. Aceste tehnologii sunt cookie-uri si instrumente similare care urmăresc activitatea Dvs. pe Site-ul nostru și pe alte site-uri pe care le vizitați, care pot stoca și procesa anumite informații despre dumneavoastră, astfel încât, de exemplu, o reclamă personalizată pentru dumneavoastră între altele în funcție de conținutul accesat pe Site-ul nostru să poată fi afișată pentru dumneavoastră pe alte site-uri pe care le vizitați sau pe paginile Dvs. din rețelele sociale respective. 

În general, rețelele sociale colectează informații care se referă la Dvs. prin intermediul cookie-urilor și altor tehnologii plasate prin Site-ul nostru pentru scopuri urmărite de noi constând în transmiterea de publicitate pentru Site-ul nostru către Dvs. În același timp, rețelele sociale pot folosi datele Dvs. și pentru alte scopuri decât acesta. Nu suntem răspunzători de prelucrările de date pe care le efectuează rețelele sociale pentru asemenea alte scopuri. Pentru a vedea modalitatea în care rețelele sociale utilizează datele Dvs. cu caracter personal pe care le obțin utilizând cookie-urile și tehnologiile similare de pe Site-ul nostru, vă rugăm să citiți declarațiile de confidențialitate ale acestor rețele (care se pot schimba în mod regulat) accesând link-urile de  mai jos. De asemenea, puteți afla mai multe despre prelucrările de date pe care le efectuăm prin rețelele sociale din politica noastră de confidențialitate, disponibilă pe site-ul nostru.

Declarațiile de confidențialitate ale Facebook, LinkedIN și Instagram și politicile privind modulele cookie sunt disponibile la:

Indicatori web și pixeli

Acest Site folosește indicatori web sau “pixel tags“. Un indicator web este o imagine grafică, de cele mai multe ori transparentă, de obicei nu mai mare de 1 pixel x 1 pixel, plasată pe un site sau într-un e-mail, care este folosită pentru a monitoriza comportamentul online al utilizatorului atunci când accesează un site sau când accesează sau trimite un e-mail cu anumite caracteristici.

Pe Site-ul nostru este prezent indicatorul web al Facebook, utilizat cu scopul de a monitoriza activitatea utilizatorilor pe Site-ul nostru și de a construi profile ale utilizatorilor în vederea transmiterii de publicitate personalizată către aceștia. Informațiile accesate de Facebook prin indicatorul web instalat pe Site-ul nostru sunt utilizate de Facebook acționând ca operator asociat cu noi; acordul cu Facebook este disponibil aici. Facebook utilizează datele obținute prin pixel-ul Facebook în interiorul Uniunii Europene pentru scopurile de prelucrare de date pentru care Facebook este operator asociat cu noi. Nu excludem ca Facebook să utilizeze datele obținute prin pixel-ul Facebook și în scopuri proprii, potrivit politicii sale de confidențialitate și politicii sale privind modulele cookie (vedeți link-urile către acestea în descrierea pixel-ului Facebook din platforma de gestionare a acordurilor Dvs. din Site-ul nostru). Nu suntem răspunzători pentru utilizarea datelor Dvs. de către Facebook pentru asemenea alte scopuri de prelucrare. Veți putea găsi în politica de confidențialitate a Facebook informații suplimentare cu privire la modul în care vă puteți exercita drepturile potrivit legislației de protecția datelor față de Facebook.

Ce drepturi aveți în legătură cu datele dvs. pe care le utilizăm

Beneficiați de mai multe drepturi legate de felul în care utilizăm datele Dvs. cu caracter personal în legătură cu funcționarea modulelor cookie de pe Site-ul nostru. Veți găsi în Politica noastră de Confidențialitate detalii despre drepturile Dvs., respectiv (i) dreptul de acces; (ii) dreptul de rectificare; (iii) dreptul de ștergere; (iv) dreptul de a vă retrage consimțământul; (v) dreptul de opoziție; (vi) dreptul de restricționare; (vii) dreptul la portabilitate; (viii) dreptul de a nu fi supus unui proces decizional individual automatizat (inclusiv prin profilare); (ix) dreptul de a depune plângere la autorități.

Cât privește cookie-urile terțe părți de pe Site-ul nostru, identificate în tabelele din secțiunea (Ce tipuri de cookie-uri folosim prin acest Site) aveți aceleași drepturi ca mai sus, însă față de terțele părți care sunt responsabile pentru cookie-urile plasate pe Site-ul nostru. Veți găsi detalii despre aceste drepturi, precum și despre modalitățile în care vi le puteți exercita, în politicile de confidențialitate ale terțelor părți indicate mai sus.

Cum se blochează sau se șterg cookie-urile instalate prin site-ul nostru

Puteți modifica oricând preferințele Dvs. privind cookie-urile plasate prin Site-ul nostru accesând butonul “Gestionează acordurile tale privind cookie-urile”.

Puteți șterge cu ușurință cookie-urile plasate prin Site-ul nostru din folderul cookie al browser-elor Dvs. de internet. De asemenea, puteți seta browser-ele Dvs. de internet pentru a bloca cookie-uri sau pentru a trimite o notificare de avertizare înainte ca un cookie să fie stocat pe echipamentul dumneavoastră. Puteti găsi mai multe informații despre cookies în meniul browser-ulor Dvs. de internet. Când blocați cookie-uri, puteți utiliza în continuare Site-ul nostru, dar acest lucru poate afecta experiența dvs. de utilizare a acestuia. Este de asemenea posibil ca intervențiile efectuate prin browser-ele dvs. de internet să nu fie întru totul eficace pentru a gestiona cookie-urile de pe Site-ul nostru. Dacă ștergeți cookie-urile necesare plasate de Site-ul nostru, ele vor fi reinstalate pe echipamentul Dvs. la vizita următoare pe Site-ul nostru. 

Am inclus mai jos instrucțiuni pentru activarea și dezactivarea cookie-urilor prin câteva browser-e disponibile în general utilizatorilor de internet. Pentru mai multe informații despre aceste opțiuni, consultați instrucțiunile din secțiunea Ajutor din browser-ele pe care le utilizați.

Internet Edge:

 1. Selectați meniul de setări al browser-ului și acolo selectați opțiunea Settings (Setări).
 2. Selectați pe tab-ul Cookies and Site Permissions (Cookies si Permisiuni ale Site-urilor).
 3. Selectați opțiunea de confidențialitate pe care o doriți.

Chrome:

 1. Selectați meniul de setări al browser-ului și acolo selectați opțiunea Settings (Setări).
 2. Selectați Privacy and Security (Confidentialitate si Securitate).
 3. Selectați tab-ul Cookies and other site data (Cookies si alte date privind site-urile).
 4. Selectați opțiunea de confidențialitate pe care o doriți.

Firefox:

 1. Selectați meniul de setări al browser-ului și acolo selectați opțiunea Settings (Setări).
 2. Selectați tab-ul Privacy & Security (Confidențialitate și Securitate) și apoi selectați opțiunea Cookies and Site Data (Cookies și date ale site-urilor).
 3. Selectați opțiunea de confidențialitate pe care o doriți.

Safari

 1. Selectați meniul de setări al browser-ului și acolo selectați opțiunea Preferences (Preferințe).
 2. Selectați opțiunea Privacy (Confidențialitate).
 3. Selectați opțiunea de confidențialitate pe care o doriți. 

Opera

 1. Selectați meniul de setări al browser-ului și acolo selectați opțiunea Settings (Setări).
 2. Selectați opțiunea Advanced (Avansate) în meniul din stânga, apoi selectați opțiunea Privacy & Security (Confidențialitate și Securitate).
 3. Selectați opțiunea Site settings (Setările site-ului).
 4. Selectați opțiunea Cookies and site data (Cookies și date ale site-urilor).
 5. Selectați opțiunea de confidențialitate pe care o doriți. 

Pentru mai multe detalii despre cookie-uri, puteți vizita www.allaboutcookies.org sau www.youronlinechoices.eu, care conțin informații suplimentare despre viața dvs. online.

Unde pot fi transmise informațiile colectate prin intermediul cookie-urilor

Datele colectate prin intermediul cookie-urilor plasate prin Site-ul nostru pot fi transmise către personalul nostru sau al furnizorilor noștri de servicii. 

Datele Dvs. colectate prin cookie-urile pe care le controlăm noi nu sunt transferate în afara Uniunii Europene/Spațiului Economic European. În același timp, vă atragem atenția asupra faptului că terțele părți care au instalat cookie-uri pe Site-ul nostru pot transmite datele colectate prin intermediul acestor cookie-uri către țări din Uniunea Europeană/Spațiul Economic European sau din afara Uniunii Europene/Spațiului Economic European, după cum este descris în declarațiile de confidențialitate ale terților, indicate mai sus în secțiunea (Ce tipuri de cookie-uri folosim prin acest Site) de mai sus. De asemenea, declarațiile de confidențialitate menționate anterior conțin informații cu privire la garanțiile adecvate sau corespunzătoare și la mijloacele de a obține o copie a acestora sau cum pot fi accesate datele Dvs.

Informații de contact

Pentru a intra în legătură cu noi pentru informații privind felul în care utilizăm datele Dvs. sau pentru a exercita unul sau mai multe dintre drepturile indicate în această Politică de Cookies, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa hello@sailonsea.com sau prin poștă la adresa noastră.

Protecția datelor pe paginile noastre de rețele sociale

Informații generale

Răspunderea pentru activitățile în care sunt utilizate date cu caracter personal, efectuate prin paginile noastre de rețele sociale, așa cum acestea sunt descrise mai jos, revine ONSEA YACHTING SRL („Sail OnSea”), o companie înregistrată în România. Numărul de înregistrare al companiei noastre este J03/227/2023 și avem sediul social în strada Emil Racoviță 37B, municipiul Pitești, județul Argeș.

și

Operatorii rețelelor sociale în care avem deschise pagini.

Potrivit legislației aplicabile, avem calitatea de operatori asociați împreună cu operatorii rețelelor sociale în care avem deschise pagini (așa cum acestea sunt prezentate mai jos) în legătură cu unele activități efectuate prin acestea.

Această notă de informare se aplică în legătură cu următoarele pagini de rețele sociale deținute de OnSea Yachting SRL:

Facebook: https://www.facebook.com/OnSeaTravel/

Instagram: https://www.instagram.com/onseatravel/

Twitter: https://twitter.com/OnseaSail

LinkedIN: https://www.linkedin.com/company/76941256/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCzH_ROe2S8uRK9NelOUECzw

Această Notă de Informare se adresează în principal persoanelor care intră în contact cu noi sau ne urmăresc prin Paginile noastre de rețele sociale. Nota de Informare se completează cu prevederile Politicii noastre de Confidențialitate, disponibile mai sus. Nota de Informare curentă vă este pusă la dispoziție în considerarea cerințelor de informare prevăzute în art. 13 din Regulamentul 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește procesarea datelor personale și circulația liberă a acestora..

Activitățile noastre de utilizare a datelor dvs. prin paginile noastre de pe rețelele sociale

Când interacționați cu noi prin paginile noastre de rețele sociale, utilizăm datele Dvs. pentru scopul de asigurare a prezenței noastre pe rețelele sociale, așa cum am indicat și în Politica noastră de Confidențialitate disponibilă mai sus.

Asigurarea prezenței noastre pe rețelele sociale și comunicarea cu Dvs.

Asigurăm prezența noastră pe rețelele sociale pentru transmiterea de conținut privind activitățile noastre de turism. Facem acest lucru informându-vă cu privire la ofertele noastre, pachetele noastre de vacanțe, serviciile noastre, precum și transmițând informații legate de experiența clienților noștri în vacanțele organizate de noi, care pot consta în fotografii, înregistrări video, impresii și feedback ale Dvs. De asemenea, prin Paginile noastre de rețele sociale vă ținem la curent cu noutățile din activitatea noastră.  

Putem efectua campanii de promovare a activităților noastre pe Paginile noastre de rețele sociale. Ca urmare a promovării conținutului Paginilor noastre, acestea pot deveni vizibile pentru Dvs. chiar dacă nu urmăriți Paginile noastre. Este însă alegerea Dvs. dacă doriți să vă angajați într-o discuție cu noi.

O parte importantă a activității noastre pe Paginile de rețele sociale constă în comunicarea cu Dvs. Facem acest lucru răspunzând comentariilor, reacțiilor, sugestiilor și propunerilor Dvs., precum și criticilor sau laudelor pe care ni le transmiteți în spațiul comun din Paginile noastre de rețele sociale. De asemenea, comunicăm cu Dvs. prin mesaje private schimbate prin intermediul rețelelor sociale, atunci când ne contactați în acest mod. Vom răspunde la comunicările primite de la DVs. pe baza informațiilor primite de la Dvs. Vă rugăm însă să ne transmiteți informații care se referă la Dvs. doar prin mesaje private prin rețelele sociale sau folosind adresele noastre indicate la începutul acestei Note de Informare, mai ales dacă e vorba de informații care pot fi sensibile pentru Dvs. (de ex., adresa Dvs. personală, informații despre diete sau stări de sănătate, date de contact, date de identificare, informații despre anumite experiențe cu noi, etc.).

Atunci când ne urmăriți activitatea pe Paginile noastre de rețele sociale, de cele mai multe ori avem acces la paginile Dvs. proprii și la toate informațiile de profil ale Dvs., activitățile, fotografiile, înregistrările Dvs., precum și, în unele cazuri, lista Dvs. de contacte. Dorim să vă asigurăm că nu folosim aceste informații decât în scopuri de a vă cunoaște mai bine și numai în situația în care doriți să achiziționați servicii pe care le oferim noi (vedeți în acest sens și Politica noastră de confidențialitate, disponibilă mai sus).

Prin Paginile noastre de rețele sociale puteți, de asemenea, să faceți publice propriile Dvs. fotografii, înregistrări video, impresii, comentarii, fie prin postarea directă pe Paginile noastre, fie prin postarea pe paginile Dvs. sau pe alte pagini publice, cu referire la noi (inclusiv prin identificarea Paginilor noastre de rețele sociale).

Ne rezervăm dreptul de a modera sau chiar șterge conținutul pe care îl faceți public prin Paginile noastre de rețele sociale; vom face acest lucru, în special, în cazul postărilor sau comentariilor care aduc atingere drepturilor altor persoane și în special ale copiilor, precum și în cazul conținutului care instigă la ură, are tentă sexuală sau defăimătoare, sau care pot leza în alte moduri drepturile altor persoane (inclusiv, fără limitare, drepturi personale sau de autor). De asemenea, vom putea șterge postările sau comentariile Dvs. ca urmare a solicitării altor persoane, de ex., atunci când faceți publice pe Paginile noastre de rețele sociale fotografii sau înregistrări video ale unor persoane care nu doresc ca acestea să fie făcute publice.

Putem, de asemenea, distribui conținutul Dvs. prin Paginile noastre de rețele sociale; vom face acest lucru atunci când avem o relație preexistentă cu Dvs. (de ex., ați achiziționat serviciile noastre, ne urmăriți Paginile, comentați postările noastre, etc.) și/sau când considerăm că distribuirea conținutului Dvs. are legătură cu activitatea noastră.

Puteți configura potrivit propriilor dorințe, în conturile Dvs. din rețelele sociale, nivelul de expunere pe care o doriți a conținutului pe care îl faceți public, precum și interesele și permisiunile Dvs. pentru rețelele sociale, de ex., în materie de publicitate. În cazul însă în care postați conținut pe Paginile noastre de rețele sociale, este posibil ca acestea să devină vizibile pentru toate persoanele care ne urmăresc activitatea noastră.

Folosim, prin Pagina noastră Facebook, funcția Page Insights pentru a afla informații statistice despre utilizatorii Paginii noastre. Aceste informații ne sunt utile pentru a ne îmbunătăți activitățile de marketing și prezența noastră pe Pagina noastră Facebook și în general. Putem afla informații despre utilizatori și comportamentul lor atunci când utilizează Pagina noastră Facebook, astfel încât putem afla ce informații îi interesează și a decide asupra conținutului Paginii noastre. De ex., prin Page Insights putem afla informații despre categoriile de utilizatori (de ex., după vârstă sau după loc în care se află) care utilizează Pagina noastră, sau ce conținut din Pagina noastră este cel mai accesat, partajat, transmis sau plăcut (liked). În același timp, însă, informațiile care ne sunt disponibile sunt pregătite de Facebook în formă agregată, respectiv nu pot fi legate de un utilizator anume. Mai multe detalii despre cum sunt folosite datelor utilizatorilor Paginii noastre Facebook pentru analizele statistice din Page Insights, precum și informații despre politica de confidențialitate a Facebook în legătură cu utilizarea funcției Page Insights sunt incluse aici: https://www.facebook.com/business/a/page/page-insights.

Utilizăm datele Dvs. pentru prelucrările noastre prin Paginile noastre de rețele sociale pe baza următoarelor justificări juridice:

 • Consimțământul Dvs. ca utilizator al Paginilor noastre de rețele sociale, cât privește informarea Dvs., ca utilizator, cu privire la ofertele, serviciile și activitățile noastre, precum și pentru postarea de fotografii sau înregistrări video cu Dvs.,
 • Interesul nostru legitim de a interacționa cu utilizatorii Paginilor noastre de rețele sociale, prin răspunsuri la întrebări, reacții, comentarii, critici sau laude, și comunicarea cu Dvs., în general, precum și prin intermediul Page Insights;
 • Efectuarea de pași premergători încheierii unui contract și/sau executarea unui contract cu Dvs., atunci când decideți să achiziționați serviciile noastre.

Este posibil ca, în viitor, să efectuăm mai multe activități prin Paginile noastre de rețele sociale. Înainte de a efectua aceste activități, vă vom informa în legătură cu felul în care utilizăm datele Dvs. prin actualizarea acestei Note de Informare.

Păstrăm și utilizăm datele Dvs. pe care ni le transmiteți, în general, numai atât timp cât ne sunt necesare pentru activitățile noastre.

În cazul în care ne transmiteți solicitări, reclamații, critici sau laude, vom păstra detaliile specifice pe care ni le transmiteți pentru o perioadă de până la 3 luni după ultimul nostru schimb de mesaje în legătură cu solicitarea Dvs. Când primim de la Dvs. date nesolicitate, sau care nu ne sunt necesare, de ex., când ne solicitați servicii pe care nu le putem oferi, vom șterge datele respective după ce stabilim că nu ne sunt necesare, însă nu mai târziu de 3 luni de la data primirii lor.

În alte cazuri, putem păstra unele informații pe care ni le transmiteți pentru o perioadă mai lungă de timp, mai ales dacă informațiile ne sunt necesare pentru constatarea sau apărarea unui drept în instanță.

Orice interacțiune aveți cu Paginile noastre de rețele sociale rămâne pe Pagina noastră de rețele sociale, respectiv în rețeaua socială pentru perioade nelimitate în timp. În cazul nostru, este posibil să efectuăm ștergeri de postări vechi, din când în când, din diverse motive; de asemenea, puteți șterge și Dvs. conținutul pe care îl asociați cu Paginile noastre, din propria Dvs. inițiativă. În fine, conținutul Dvs. poate fi șters și de operatorul rețelei sociale, conform politicii sale privind conținutul pe rețeaua socială.

Transmitem datele Dvs. la care avem acces prin Paginile noastre de rețele sociale doar în interiorul rețelelor sociale respective, prin distribuirea conținutului. În afara rețelelor sociale, vom transmite informații privind urmăritorii Paginilor noastre doar în mod limitat, numai către persoane și entități care ne sprijină în activitatea noastră și care prezintă garanții suficiente în legătură cu felul în care gestionează datele și informațiile pe care li le punem la dispoziție.

Pentru activitățile noastre descrise în această secțiune avem calitatea de operatori asociați cu fiecare dintre operatorii rețelelor sociale pe care deținem Pagini, acolo unde ele sunt aplicabile. Potrivit art. 26.1, GDPR, răspundem în solidar cu operatorii rețelelor sociale pentru activitățile de prelucrare de date descrise în această secțiune. Contractele noastre de operatori asociați cu operatorii rețelelor sociale Facebook și LinkedIN sunt următoarele:

Facebook: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum

LinkedIN: https://legal.linkedin.com/pages-joint-controller-addendum

Nu răspundem pentru nicio activitate efectuată de operatorii rețelelor sociale în afara celor descrise mai sus. Puteți afla informații despre obiectivele și modalitățile de utilizare a datelor și informațiilor Dvs. din politicile lor de confidențialitate. 

Răspunderea operatorilor rețelelor sociale față de datele dvs.

Nu avem control asupra obiectivelor și modalităților de utilizare a informațiilor Dvs. de către operatorii rețelelor sociale unde avem deschise Pagini. Aceștia au control asupra unor informații care se referă la Dvs., precum cele legate de contul și profilul Dvs. de utilizator, informațiile și conținutul distribuite de Dvs., preferințele Dvs.; de cele mai multe ori, operatorii rețelelor sociale obțin aceste informații atât prin rețelele sociale, cât și din alte surse (de ex., cookies plasate pe website-uri, etc.). Nu avem control asupra tipurilor de date și informații pe care le obțin și utilizează în general operatorii de rețele sociale în legătură cu Dvs. 

Operatorii rețelelor sociale au o relație directă cu Dvs., care se supune propriilor politici de protecția datelor ale acestora, disponibile în continuare:

Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/previous   

LinkedIn: https://ro.linkedin.com/legal/privacy-policy?    

Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875/?maybe_redirect_pol=0

YouTube: https://policies.google.com/privacy?hl=ro  

Vă atragem atenția asupra faptului că o serie de date postate pe Paginile noastre de rețele sociale pot fi transferate de operatorii rețelelor sociale în afara Spațiului Economic European, potrivit organizării activităților acestor operatori și sub răspunderea lor exclusivă, potrivit detaliilor disponibile în politicile de prelucrare de date ale acestor companii, disponibile mai sus. Nu avem niciun control asupra felului în care își organizează activitatea operatorii rețelelor sociale. 

Drepturile dvs. în legătură cu utilizarea datelor dvs. prin paginile noastre de rețele sociale

Conform legii, beneficiați de mai multe drepturi legate de felul în care utilizăm datele Dvs. cu caracter personal. Toate aceste drepturi sunt descrise în Politica noastră de Confidențialitate, disponibilă mai sus.

Pentru a intra în legătură cu noi pentru informații privind felul în care utilizăm datele Dvs. sau pentru a exercita unul sau mai multe dintre drepturile indicate în această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa hello@sailonsea.com sau prin poștă la adresa noastră . Vă rugăm să indicați în solicitarea Dvs. cu ce vă putem ajuta și care este dreptul pe care intenționați să îl exercitați. Vă vom putea contacta pentru detalii suplimentare, cum ar fi o dovadă a identității Dvs.

Puteți, de asemenea, să vă exercitați drepturile potrivit legislației de protecția datelor față de operatorii rețelelor sociale. Vă rugăm să folosiți în acest sens detaliile lor de contact din politicile de confidențialitate ale acestora, indicate mai sus.

Continuați rezervarea