Cum să petreceți o vacanță fantastică pe catamaran

Dacă v-ați decis să vă petreceți următoarea vacanță într-un oraș de pe litoral, nu este nimic mai distractiv decât să închiriați un catamaran pentru a merge într-o aventură. Puteți naviga pentru a explora toate plajele și locurile ascunse pe care nu le-ați vedea niciodată pe uscat. Mai mult, dacă petreceți o vacanță pe catamaran, puteți încerca multe activități. De exemplu, sporturi nautice, scufundări sau pur și simplu experimentați locurile dintr-o perspectivă diferită.

Asigurați-vă că aveți experiența necesară pentru pregătirea vacanței și alegerea perfectă a unei bărci. Dacă ești la prima experiență de acest gen sau nu vrei să îți bați prea tare capul, echipa Sail OnSea se ocupă de organizarea vacanței perfecte. Iată câteva sfaturi despre cum să vă maximizați ziua petrecută pe catamaran.

Plecați devreme din port sau locul de ancorare

Cel mai important, pentru a vă maximiza ziua, este crucial să plecați la timp dimineața. Mai mult, dacă părăsiți portul la timp, puteți lăsa în urmă mulțimea care va veni mai târziu. Dacă ați planificat itinerariul în avans, asigurați-vă că știți aproximativ cât trebuie să ajungeți la destinație sau la prima escală. Asigurați-vă că lăsați suficient timp pentru toate, astfel încât să nu aveți nevoie să vă grăbiți.

Planifică ziua în funcție de vreme

Este foarte important să verificați vremea înainte de a pleca. Se recomandă verificarea posibilității de ploaie și, cu atât mai important, a vântului. În cazul în care prognoza meteo nu este atât de ideală, faceți ajustarea la ziua dvs. De exemplu, dacă vântul va fi puternic, căutați câteva golfuri protejate unde puteți ancora în siguranță. Dacă închiriați un catamaran cu un skipper, expertiza lor vă va ajuta să vă programați ziua perfect.

Aduceți niște echipamente pentru activități pe apă

Unul dintre cele mai mari avantaje ale închirierii unei bărci sunt locurile uimitoare pe care le veți descoperi în călătoria ta. Mai probabil veți întâlni niște golfuri ascunse uimitoare în care puteți să vă luați echipamentul și să începeți să faceți un fel de sport nautic. În funcție de tipul de catamaran pe care l-ați închiriat, vă puteți bucura de o mulțime de activități distractive. Dacă găsiți un loc cu fundul mării uimitor și apă cristalină, nu există o activitate mai bună de făcut decât snorkelling! Este o modalitate relaxantă de a face multe amintiri.

Nu planificați prea multe programe

Dacă închiriați o barcă, mulți oameni greșesc să planifice prea multe escale și programe într-o singură zi. Rețineți că dacă aveți prea mult pe itinerariu vă poate face să vă grăbiți. Este mai bine să aveți mai puțin planificat și să aveți loc pentru idei spontane. S-ar putea să petreceți mai mult timp într-o singură escală pentru a explora orașul sau a descoperi ceva uimitor pe drum.

Lasă suficient timp să te distrezi

Nu în ultimul rând, lăsați ceva timp pentru a vă distra! Cel mai important motiv pentru care închiriați un catamaran este să vă distrați și să explorați. Lăsați timp să vă relaxați pe catamaran, să faceți plajă sau să faceți câteva activități distractive. Puteți profita de frumoasa mare albastră înotând sau făcând snorkelling. Dacă aveți echipamentul potrivit, puteți chiar să faceți niște sporturi nautice sau să mergeți la pescuit! Opțiunile sunt nelimitate! În plus, există șanse mari să te îndrăgostești de câteva orașe mici sau golfuri ascunse pe drum.

Hai alături de noi într-o super vacanță!

Oferte

Sardinia & Corsica | Sail OnSea

Practică skipperi | Grecia

Catamarans Cup

Catamarans Cup

Sea Breeze Archipelago

Sea Breeze Archipelago

Antipaxos | Sail OnSea

Insulele Ionice de Nord

Continuați rezervarea